Född: 1990
PDGA: #59092
Favoritdisc: Saint pro, därför att den är enkel att kontrollera och har en fantastiskt fin flykt bana.
Största merit: Det var gött att försvara titeln som ymergårdens mästare i borås 2013 ;)
Intressen utanför discgolfen: Jag tycker om att måla med vattenlösligt bläck & spela gitarr.
Antal ace: 80+ träningsace och 2st "riktiga" har jag hunnit med en så länge.
Detta visste du inte om mig: Jag har spelat gitarr i ett DSBM band vid namn Hypothermia
Favoritbana: Mösseberg i falköping för att den är så fin om våren, The Beast i Nokia för att den är så grymt utmanande och Järva DGP för att den är en sån helhetsupplevelse att spela på den banan!
Vilka discvikter använder du och varför?: Helst maxvikt men jag har börjat experimentera med lite lägre vikter på mina mest överstabila drivers för att notera hur de spelas in under säsongens gång.
Övriga sponsorer: Latitude64.
Starkast del av ditt spel: Långa precisionskast & hyzer bombs
Längsta kast: Stegade upp ett kast till 236 m när det blåste gött i höstas här i göteborg, har även mätt ett par kast över 200 meter med Udisc-appen som använder sig av telefonens GPS för att mäta längd. Tror att den appen bara finns till Android en så länge.
Förebilder: När jag var junior och sprang omkring i slottsskogen så var det riktigt coolt att se Claes Tärby S-kurva iväg en DX Whippet X 160+ på fälten i göteborg - Tror det har inspirerat mig väldigt mycket.
Allmänna råd till nya spelare: Skulle råda spelare som är nya i sporten att kasta lätta trubbiga discar så att de lär sig att sätta bra spinn på discen men också att släppa ut den rent - Jag tror det är viktigt att ha den grunden innan man ger sig på snabba bredrimmade drivers.
Tips på bästa nybörjardiscen: Latitude 64's Ruby som putter, Fuse som midrange och Diamond som driver - vet jag är tre utmärkta val för spelare som är nya i sporten.
Vad ser du mest fram emot säsongen 2014?: European Masters
Mina mål: Att bli 1000+ ratead igen samt att växa in i mitt spel igen.
Bagfilosofi: Jag har alltid gillat vita discar.. I år kommer jag därför att enbart att kasta vita discar och en del av dessa kommer prydas med custom dyes av Dexters DGCD med ett Goetiskt tema.

In The Bag

In the bag:


Köp Calles bag här!1x Opto Stiletto
2x Gold Line Stiletto
2x VIP World
1X Opto XXX
2X Opto Saint Pro
1X Opto Pain
2X Opto Mace
2X Medium Sinus
2X Medium Judge
2x Classic Hard Judge

Bonuspoäng på allt du handlar!

Signa upp hos oss och du får bonuspoäng på allt du handlar. För dina poäng kan du köpa rabattkuponger. Läs mer

Contact Us

Telefon

08-653 28 30

0704-94 33 12

News, Stock Updates,
Vouchers and more..

facebook  instagram  youtube
Kundservice

Besöka lagret

Lageröppet:
Mån:  stängt
Tis:  stängt
Ons:  10-17
Tor:  10-17
Fre:  10-15
Lör:  stängt
Sön:  stängt

Adress

Skeberga 200 Hitta till oss
My Account

Mitt konto

Logga in
Skapa konto

-

DISCSPORT x 5

1.  Online sedan 2004
2.  Stort utbud (+25.000 discar)
3.  Snabba leveranser
5.  Bonuspoäng på varje köp

Discsport.se är en discgolfbutik på nätet med huvudlager/lagerbutik 3 mil utanför Uppsala. Vi finns även i Hammarbyhöjden, Stockholm med kontor/mindre butik.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ca en gång i månanden.
Tidigare utskick

Våra Varumärken

Aerobie [US]   Axiom Discs [US]   Bex Sport [SE]   Big Hyzer [US]   Black Jax [US]   Ching [US]   Clash [US]   Crosslap Discs [DE]   Daredevil [CA]   DGA [US]   Disc Player [US]   DiscGator [US]   Discmania [FI]   Discraft [US]   Discsport [SE]   Discwing [UK]   Dog Eat Disc World [US]   Dude [AU]   Dynamic Discs [US]   E-RaY [SE]   Element Discs [US]   Fade Gear [US]   Fossa [US]   Gateway [US]   Gorilla-Boy [US]   Grip Eq [US]   Halti [FI]   HERO DISC [US]   Huk Lab [US]   Hyzer Bombs [US]   Innova [US]   Innova/Discmania []   Jacquard [US]   Kastaplast [SE]   Keen [US]   Latitude 64 [SE]   Legacy Discs [US]   Lightning [US]   Millenium [US]   MVP Disc Sports [US]   MVP/Axiom/Streamline [US]   Nature Valley [US]   Nite Ize [US]   NOCCO [SE]   NutSac [US]   Oak Socks []   PDGA [US]   Phenix [US]   Prodigy [US]   Prodiscus [FI]   Quest [US]   R.I.P. Disc Golf [US]   Revolution [US]   RPM Discs [64]   SFF [SE]   Sickdisc [US]   Skyquest Discs [US]   Snap Discsports [CA]   Spin Jammer [US]   Streamline Discs [US]   Trilogy []   UB Disc Golf [US]   UPA [US]   Upper Park Designs [US]   Vibram [US]   Viking Discs [FI]   Walkstool [SE]   Westside [FI]   Wham-O [US]   Övriga []  

Samport     VISA    VISA   PayPal  Visa Secure