Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

Prodigy Back Pack 3 V1
Prodigy

Tipsa en vän!
Artikelnr: PY-3492
Shelf Position:

X4:2

Prodigy Back Pack 3 V1

449:-

Review This Product

(visas ej)
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.

4
3

2019-01-16

4 of 5. FR, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Prodigy Back Pack 3

Min andra discgolf-bag (men första ryggsäck!). Är mycket nöjd! Får plats med tillräckligt många discar, dock inte så mycket mer än så. Den är lätt, smidig och snygg! Jag lät sy in en liten kardborre-bit för att hålla upp disc-facket.

2018-10-02

3 of 5. Maxter, (Play-for-fun, Up to 100m)

Hyfsad bag, men lämnar en del att önska

Positivt: den har en discavdelare för 3 discsektioner om man önskar, som går att justera bredd på med kardborreanordning. Den väger inte mycket. Den har en dryckes-hållare. Negativt: Inte särskilt robust, min började säcka ihop på olika sätt ganska fort, likaså discavdelaren, som inte sitter fast utan ligger löst i bagen. Efter ett tag blir denna discavdelare skev och därför än mer krånglig. Om man lägger saker med tyngd i toppfacket vilar dessa nästan mot discarna och det blir krångligare att få i/ur discar. Dragkedjan för detta har även gått sönder på min, efter en hel del användning förvisso. Discfacket och dess öppning är lite för lågt och trångt, gör det krångligt att lägga i discar. Som någon nämnt så saknas kardborre att fästa upp discfacket med, vilket också gör det något krångligt. Sidofacken är ganska små. En helt okej väska för pengarna, men personligen lägger jag hellre några hundra extra på något lite rejälare. 2,5/5

2018-04-24

4 of 5. Krister Valtonen, Linköping (Competing Locally, 100-135m)

Smidig

Liten rygga för bra pris som sväljer många discar men har inte så mycket plats för annat. Man kan dock offra lite discutrymme om man skulle vilja trycka ner en tröja t.ex. Bra hantag och fack för en eller två puttrar. Saknar kardborrband som kan hålla tillbaka tygbiten som man öppnar upp för det stora discutrymmet (sydde i sådan själv...). Osäker på hur bra impregneringen är, gick hål ganska snabbt. Har inte testat ryggan i regn ännu.

2018-03-23

4 of 5. Mikael, Brämhult (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra med plats

Rymlig för discar, du får plats med ca 20 discar. Riktigt smidigt med en övre ficka som rymmer ca 2 discar, jag använder den fickan för mina putters. Behöver du få med en jacka/tröja eller annat så rekomenderas någon annan större väska. I denna får du bra plats med rimligt med discar och mindre saker som vattenflaska, nycklar, mobil och lite snacks.

  Slutsåld

Get Stock Update:

Weights in gram  (fill in none, one or both)

Primary Color  (fill in none, one or both)

Beskrivning: 

The Prodigy BP 3 sets a new standard for lightweight and compact, with all the necessary features of a great disc golf bag. The BP3 can carry up to 17 discs, has a deep putter pocket, water bottle holder, a side zipper pocket for valuables and reinforced, padded straps. A great bag at the best price.