Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

Discmania Fanatic
Discmania

Tipsa en vän!
Artikelnr: DM-4823
Shelf Position:

X3:3

Discmania Fanatic

599:-

Review This Product

(visas ej)
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.

4
2

2019-04-19

2 of 5. Christian, Karlstad (Play-for-fun, Up to 100m)

Ej att rekommendera

Spelat med väskan en säsong nu. Fördelen är att den är lätt och man kan få med mycket vatten. Men det är i princip det enda positiva med väskan. Den välter lätt oavsett hur man försöker ställa den. Vill man ha med en jacka eller liknande så tar den plats från discutrymmet. Fler än 2 putters i puttfacket gör så det blir svårare att få ut discar ur stora facket. Samt att flärpen över stora facket lossnar hela tiden när man tar ut discar, vilket är ett irritationsmoment. Har redan beställt en ny bag.

2018-05-29

4 of 5. Rikard, Bandhagen (Play-for-fun, Up to 100m)

Supertrevlig väska

Den här väskan är otroligt skön att bära tack vare sin låga vikt och vadderingen i rygg och bärremmar. Väskan rymmer mycket, själv får jag in 17 diskar i huvudfacket och 3 putters i det övre facket. De stora flaskfacken på sidorna gör verkligen det möjligt att få med sig mycket vätska. De två sidofacken för annan förvaring rymmer en del men inte jättemycket. Du får in en lättare vindjacka eller ett par handskar. Pressar man sidofacken fulla tar det plats från huvudfacket. Jag har spelat med väskan en period nu och den verkar otroligt slittålig i tyget, dragkedjor och den förstärkta botten. En märkbar nackdel med väskan är att den gärna välter pga att den saknar inre ram och insatsen man sätter in i huvudfacket gör att botten blir rundad. Personligen skulle jag också se ett par d-ringar för upphängning av handduk och dylikt, men det går att fästa i dragkedjan istället. Överlag en supertrevlig väska som gör att man får med sig det mesta och som man knappt känner att man har med sig när den sitter på ryggen.

  Slutsåld

Get Stock Update:

Weights in gram  (fill in none, one or both)

Primary Color  (fill in none, one or both)

Beskrivning: 

Lighter version of discgolfbag which works just as well for beginners and professionals. Also suitable for casual use. Bag is made from water resistant materials.

On top you can find a smaller pocket made to fit three putters. Main pocket holds 16-20 discs depending on the disc types. Both sides have large zipper pockets for accessories, and open pockets for bottles. Firm backside offers ergonomic use for you and steady look for the bag. Zipper pullers are made from reflective material. Available colors: black and grey.

Brand video