Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

Latitude 64 Core Bag

Tipsa en vän!
Artikelnr: 5137
Shelf Position:

F16

ArtNo: 5137

Latitude 64 Core Bag

59.90€
Review This Product

(visas ej)
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.

5
4

2021-05-05

5 of 5. Rickard Holm , Örebro (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt första väska

Min första väska! Väldigt värd när man börjar samla på sig 15+ discar. Smidig väska med plats för väldigt mycket av det man behöver under en runda. Sidofickorna är stora och rymmer en stor vattenflaska alt kan man trycka ned en tunnare tröja utan problem. Toppfacket rymmer ett par discar + ett par handdukar eller fler kläder. Bra material som står pall för lite regn och undersidan av väskan står bra emot väta och smuts.

2019-10-31

4 of 5. Olof Hjalte, Jönköping (Competing Locally, 100-135m)

Core väska

Känns verkligen superlätt och bland de bättre väskorna för priset. Rekomenderas om man vill ha en mindre väska. Håller iallafall 18 discar Tyget i övre facket kunde varit lite bättre.

2019-10-23

4 of 5. Timor Tanriverdi, Linköping (Competing Locally, 100-135m)

Lätt till bra pris

Lätt men ändå rymlig och ganska billig. Sitter skönt på ryggen och verkar vara ok kvalitet med hänsyn till priset. Jag har 15-17 discar i huvudfacket och 2 putters i övre. Får plats med ett mössa, vantar, kompakt paraply och handduk i övre facket. I facken på sidorna mar jag några markeringsdiscar, telefon, nycklar och finns plats över. I andra har jag en 0,7 liters vattenflaska. Skulle gärna se dedikerad ficka för vatteflaskan. Sidofickorna har dragkedja och i den flaskan ligger öppnar sig kedjan lite när man går så får dra till den några gånger per runda. Sen är den lite känslig för att välta så man får hitta lämpligt underlag att ställa ner den på. Lite ostabil i formen Men för priset så är den absolut en bra väska.

2019-07-02

4 of 5. cétona, Kungsbacka (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra och lätt väska

Har varit mycket nöjd med min väska. Tidigare haft lite tyngre väskor som påfrestat min rygg. Core är dock oerhört lätt samtidigt som man inte offrar allt för mycket plats för discar etc. Dessutom helt okej förvaring både på sidorna samt i topplocket. Lätt att rengöra och kvalitén är hyfsat god. Upplevt att det vattentåliga materialet spricker lite, dock är min väska nu oerhört välanvänd och jag antar att visst slitage ingår.

2018-11-27

4 of 5. Hannu Lampinen, Umeå (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra väska för lite peng.

Känns stabil och välgjord. Mkt väska för pengarna. Facket bredvid putterfacket högst upp rymmer en ihoprullad munkjacka av storlek XL. Hade önskat möjlighet för avdelare i stora discfacket. Helt klart värd priset.

2018-10-02

4 of 5. Maxter, (Play-for-fun, Up to 100m)

Rymlig men lätt bag

Förhållandevis lättvikt, ca 830g. Men känns ändå tillräckligt robust för att hålla ett bra tag. Rymligt discfack, med tillräcklig höjd så att det inte blir krångligt att få in/ut discar (vilket annars är ett problem med vissa bags). Rymmer lätt 10 drivers och 6-7 mid/putters, plus 2 i putterfacket. Sidofacken rymmer utan problem 2 st 50-cl burkar eller flaskor per fack, dvs 4 totalt (för den törstige). Topp-facket är inte så rymligt, men en tunn jacka och lite småprylar får plats. Det enda jag saknar är att där kunde ha varit någon strap att hänga fast en tröja/jacka i, så man slipper använda toppfacket för detta. Där är ingen discavdelare i disc-facket, om man nu skulle vilja ha det, så om man inte fyller upp discfacket så kan discarna trilla/hamna i lutning. Bästa bag i sin storlek som jag haft. Lagom hög, sitter bekvämt på ryggen, många bagar av denna typ är ganska låga och känns inte lika bra för ryggen. Köper förmodligen en extra så småningom. 4,5/5 med tanke på priset.

Blå 

  

Röd 

  

Svart 

  
Färgkarta  Vikt: 900 g
Check Mark  I lager för omgående leverans  (74 st)

Get Stock Update:

Weights in gram  (fill in none, one or both)

Primary Color  (fill in none, one or both)

Beskrivning: 

The Latitude 64° Core Bag is lightweight, slim, affordable and will hold everything needed for your disc golf adventures. This entry-level backpack can hold up to 18 discs in the main compartment and 2 putters in the upper compartment. The light weight and slim profile is good for your back and will strengthen your tenacity on the course.

Features:
• Main disc compartment holds up to 18 discs depending on molds.
• Top compartment with two sections. First section holds two putters and the other section is suitable for towels, clothes, etc.
• Two side pockets suitable for a water bottle or smaller items like your wallet, keys, phone, etc.
• Mini pocket at the top side.
• Pen holder at the top side.
• Padded straps and back panel.
• Water repellent fabric.
Discgolfryggsäck M's'
Discs:  Mest köpta |  Bäst betyg
Molds:  Mest köpta |  Bäst betyg

Article video