4.3
Tangent  (Bäst betyg)

The tangent is our slightly understable midrange driver.

low power throwers will find this disc to be great for easy neutral [...]

4  4  -0.5  0.5

speed  glide  turn  fade
Max Weight: 178 gg
Diameter: 215 mm
Center Height: 21 mm
Rim Depth: 13 mm
Rim Thickness: 12 mm
PDGA Approved Date: 2013-02-22

The Tangent is our slightly understable midrange driver.

Low power throwers will find this disc to be great for easy neutral lines and effortless glide. The Tangent features a smooth profile that offers a sleek modern feel, and will fit your hand like a glove.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 
5
4

2020-06-08

5 of 5. Joakim Tångfelt, Falun (Play-for-fun, 100-135m)

Bättre i Neutron än Proton  |  Neutron Tangent

Jag hade Tangent i Proton-plast förut, men denna i Neutron passar min stil mycket bättre. Rakare linjer än proton-varianten (som är lite stabilare, som oftast är fallet med Proton). Väldigt enkelt att forma linjer med och funkar både FH och BH. Går att få på bra distans med rätt snärt också!

2020-05-11

4 of 5. Joakim Tångfelt, Falun (Play-for-fun, Up to 100m)

Riktigt rak mid  |  Proton Tangent

För mig med lite sämre teknik och kraft så är denna riktigt rak och pålitlig, förutom när jag nu råkar kasta lite för hårt/med för bra teknik, då den blir ganska flippig relativt snabbt. Riktigt skön för approaches och bara man tar det lugnt så håller den linjen man ger den, utan några problem.

2018-04-16

4 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Lite mer stabil än förväntat  |  Eclipse Glow Tangent

Skön i handen! Mitt problem ligger i att den klart är understabil men ändas när jag tar i med 100% och kanske inte får min bästa release. Vanligtvis så flyger den väldigt stabilt och väldigt likt min matrix. Detta har lett till att jag ofta tar min envy, som är en putter ifrån axiom som flyger extremt långt för mig, istället för min tangent. Jag funderar på att ersätta min tangent med något mer understabilt som flyger längre än envy dock så måste jag säga att tangenten är skön och att mitt problem ligger i att jag inte söker efter just denna disc för min väska och att jag personligen inte förstått discen på så sätt att jag litar på den.

5

4

0

2

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
0 av 3 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser exklusive moms