Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

5
Amp  (Bäst betyg)

The Amp is our understable fairway driver.

The Amp fairway driver has a smooth turn and substanti [...]

8  5  -1.5  1

speed  glide  fade  turn
Max Weight: 174 gg
Diameter: 210 mm
Center Height: 17 mm
Rim Depth: 11 mm
Rim Thickness: 19 mm
PDGA Approved Date: 2012-11-14

Description: The Amp is our understable fairway driver.

The Amp fairway driver has a smooth turn and substantial glide with minimal fade. It is excellent for both high and low power players looking for easy, controllable distance with accuracy. dependable fade.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • Plasma Amp
  5 (1)

  Plasma
  Amp

  FD
  E

  179:-

 • Proton Amp
  5 (1)

  Proton
  Amp

  FD
  E

  159:-

 • Eclipse Glow Amp
  5 (1)

  Eclipse
  Glow Amp

  FD
  E

  189:-

 
5

2019-10-05

5 of 5. Discgolfgalaxen, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Rak  |  Plasma Amp

Amp är en riktigt fin fairway driver som seglar långt. Jag använder den till hyzerflips för raka kast eller långa, svepande anhyzers. På hyzersläpp så lägger sig discen helt flat och seglar väldigt rakt innan den får lite fade på slutet. På anhyzer så håller discen högerkurvan (RHBH) hela vägen till backen eller möjligen lite fade på slutet om man kastar discen i en hög bana. Discen är helt grym på lite smalare fairways eftersom den trots sin understabilitet inte S'ar allt för mycket i flykten. Discen skulle jag säga är väldigt användbar för både ganska nya spelare och mer erfarna då den går att använda till alla möjliga olika linjer.

8

5

-2

1

2019-04-09

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Fantastisk fairway för alla  |  Eclipse Glow Amp

Lättspelad skön fairway driver ligger skönt i handen både backhand och forehand den är relativt torque resistant och både fadear och turnar väldigt långsamt vilket gör den perfekt för raka hål. Eclipsen jag har fått tag i är dessutom den snyggaste disc jag äger i en plast som fansen kallar dx vilket är en blandning mellan proton och plasma med lite glitter i det är omöjligt att förklara med ord hur snygg denna är. I jämförelse med protonen jag har sedan tidigare är denna dessurom ganska så mycket mera stabil.

8

6

-1

1

2018-06-11

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt för långa raka hyzerflips  |  Proton Amp

Denna disc är den driver som jag fått de absolut rakaste kasten med därför är den perfekt för skogs banor och tunnel kast. Att hyzerflipa den eller kasta långa svaga turnovers är så kul med denna disc. Den är ett måste i min bag och jag börjar långsamt kasta mindre och mindre volt som är en disc som jag älskat länge nu vilket visar hur sjukt nöjd jag är med min amp. Ampen är ett måste för spelare som gillar mvp och jag skulle gissa på att den är jämförbar med en leopard3 eller en mavrick. Hur som helst en fantastisk disc!

8

6

-1

1

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
3 av 3 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser inklusive moms.