Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

4.7
EMac Truth  (Bäst betyg)

The EMac Truth is a overstable mid range disc designed to offer a more stable flight than the regula [...]

5  5  0  2

speed  glide  fade  turn
Max Weight: 180 gg
Diameter: 217 mm
Center Height: 18 mm
Rim Depth: 12 mm
Rim Thickness: 15 mm
PDGA Approved Date: 2016-03-21

Description: The EMac Truth is a overstable mid range disc designed to offer a more stable flight than the regular Truth mid range driver. This version of the disc is Eric McCabe's signature disc, and was designed to his specifications.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • EMac Truth Lucid
  5 (3)

  EMac Truth
  Lucid

  MD
  N

  169:-

 • Slutsåld

  EMac Truth Prime
  4 (2)

  EMac Truth
  Prime

  MD
  N

  109:-

 • EMac Truth Fuzion
  5 (1)

  EMac Truth
  Fuzion

  MD
  N

  179:-

 
5
3

2019-03-31

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

pålitlig  |  EMac Truth Lucid

Den flyger längre än man tror. Det är fantastisk disc och sitter mkt bra i hand samt är platt, ingen dome. Den flyger som du kastar den, man kan göra mkt med den. Bra till uppförsbacken också.

5 5 0 2

2018-08-17

5 of 5. Erik Tjessem, Stavanger (Competing Locally, Up to 100m)

My stable midrange  |  EMac Truth Fuzion

I use this disc for RHBH hyzer shots where I need to go left. Spike hyzer shots and hyzer shots is made easy with this disc. It has a shallow grip and it feels good in the hand. It is also a very nice forehand disc for straight shots with a small fade at the end.

5 5 0 2

2018-06-30

5 of 5. McBeast, Västerås (Play-for-fun, Up to 100m)

Min favoritdisc efter Verdict  |  EMac Truth Prime

Den här disken är ganska lik Verdict men mindre stabil (fortfarande stabil dock). I gengäld flyger den en smula längre och med svagare fade. Ligger väldigt bra i handen vare sig jag kastar backhand eller forehand. Flyger ”flat” och spikrakt längre än man skulle tro, men femman i glide märks jämfört med Verdict, med en svag förutsägbar fade på slutet. Faden är svagare än på Verdict men ändå distinkt. Såg att många på nätet gillade disken så jag köpte en och föll för den direkt. Har nu två stycken EMac Truth Prime 178g och har beställt en i Fuzion-plast. Prime slits relativt snabbt så jag tänkte testa Fuzion för att se om den håller längre. Jag använder nämligen disken i rollen ”stabil midrange” och när den slits så blir den mindre och mindre stabil. Jag gissar att jag kastar den här disken 5-10 m längre än Verdict (som jag kastar 70-90 m beroende på om det är med- eller motvind).

5 5 0 2

2018-05-27

3 of 5. Simon Rosendahl, Umeå (Play-for-fun, Up to 100m)

Tråkig mid  |  EMac Truth Prime

Har en 178 g rätt använd. Har aldrig riktigt fått den att funka. Känns inte så bra i handen och har rätt svårkontrollerad fade där det ibland inte blir någonting och ibland riktigt mycket. Får nästan aldrig till en turn. Prime-plasten är en lite mjukare plast som känns rätt ok.

5 5 0 2

2018-04-09

5 of 5. Fredrik Palmén, Falun (Competing Locally, Up to 100m)

Den hittills bästa midrangen jag prövat  |  EMac Truth Lucid

Min röda EMac Truth som nu är borttappad kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Den var på något sätt tillräckligt stabil för att inte flippa över men ändå lyckades jag kasta den längre än förväntat varje gång. Ibland funderar jag på om jag ens behöver fairway drivers när jag lika gärna kan kasta denna och komma nästan lika långt men med mer kontroll. En sak som jag älskar med DD's mids är att de flesta känns väldigt lika i handen, och tur nog för mig så är den känslan precis den jag gillar! Knappt någon bead, låg profil och platt ovansida (dvs oftast ingen dome).

5 5 0 2

2018-03-27

5 of 5. cétona, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Min go-to midrange  |  EMac Truth Lucid

Emac truth var den första midrangen jag verkligen fastnade för. Den låg perfekt i min hand samtidigt som den gav mig lite extra distans. Lite insliten flyger den riktigt rak, med en liten pålitlig fade på slutet. På hål omkring 80 meter är det här en disc som jag ofta sträcker mig efter.

5 5 0 2

2018-03-24

5 of 5. Jakob Ross, Linköping (Competing Locally, Up to 100m)

Perfekt midrange  |  EMac Truth BioFuzion

Rak midrange som man kan kasta många olika vinklar med! Går även väldigt långt för att vara en mid!

5 5 0 1

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
3 av 3 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser inklusive moms.