Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

5
Envy  (Bäst betyg)

The Envy is a slightly overstable putt and approach disc.

The Envy has a smooth modern feel that [...]

3  3  0  2

speed  glide  fade  turn
Max Weight: 174 gg
Diameter: 210 mm
Center Height: 18 mm
Rim Depth: 14 mm
Rim Thickness: 11 mm
PDGA Approved Date: 2014-01-12

Description: The Envy is a slightly overstable putt and approach disc.

The Envy has a smooth modern feel that fits in the hand perfectly, lending confidence for both putt and approach duties. The Envy exhibits reliable high-speed stability and a minimal fade. With a slightly lower profile and cruising speed than the Ion and Anode class, the Envy is a uniquely “lid-like” stable putter.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 
5

2019-05-24

5 of 5. Natan Forslin, Sundbyberg (Competing Locally, Up to 100m)

172g Plasma Envy  |  Plasma Envy

Riktigt grym kastputter som tål kraft utan att flippa över, glider rakt förvånansvärt länge. Körde en Envy-runda (backhand) när jag fick den, och den håller alla typer av linjer riktigt bra. Köpte i både Plasma- & Neutron Soft-plast, och gillar Plasma bättre från tee. Jag tycker att känslan i plasten är perfekt för utkast.

2019-04-09

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Sjuk disc  |  Electron Envy Firm

Fantastisk disc vilket de flesta vet. Electron firm är precis lika torque tålig som alla andra envys och den fadear mer än plasman och lite mindre än eclipsen för att jämföra mellan plasterna. Jag gillar denna plast på man får bättre grepp och därför har lättare att sätta spin. Var dessutom inte rädd för electron plasten den må vara mvps "baseline" plast men den spelas in mycket långsammare än alla andra baseline plaster vad jag vet speciellt i firm då denna plast väldigt sällan warpar vilket den andra hårdheterna har tendens att kunna göra.

2019-01-24

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Stabilare än i plasma  |  Envy Eclipse

Envyn är väll ganska tydligt populär runt om i världen en stabil putter som är kanon från tee och även i cirkeln som man sätt från matt dollar. Jag använder den dock mestadels från tee och på upshots och där är den fantastisk. Har sedan tidigare en i plasma som är plattare och mindre djup med nån mm men ändå så det känns när du kastar den. Därmed föredrar jag plasman för forehands men överstabiliteten i denna gör att jag föredrar den vid backhand kast.

3 3 0 2

2018-06-29

5 of 5. Kevva, Grimstad (Competing Locally, 100-135m)

Rask og passe stabil.  |  Electron Envy Firm

Utrolig god kaste-putter i alle typer plast.. Også fin å putte med hvis det er litt motvind, eller om du liker en overstabil putter. 5++

2018-04-11

5 of 5. Erik Mellgren, Fristad (Competing Locally, Up to 100m)

Midkänsla  |  Electron Envy Soft

Med min usla teknik passar denna förlåtande kastputter riktigt gött. Flippar inte över, hanterar motvind bra med.Som att kasta en mid i princip, självklart trögare.

2 3 0 2

2018-03-24

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Bästa driving puttern!  |  Plasma Envy

Absolut bästa driving puttern jag testat. Innan jag köpte envyn så kastade jag aldrig putters mer än när jag puttade nu så använder jag denna konstant. Envy är extremt stabil och flyger helt rakt nästan hela kastet. Jag använder den för tunnel kast mellan 30-90 meter både backhand och forehand.

2 3 0 1

2018-03-23

5 of 5. Jakob Andersson, Umeå (Play-for-fun, 100-135m)

Pålitlig  |  Proton Envy

Oerhört bra disc för upshots och kortare drives. Den flyger rakt med en pålitlig och konsekvent. fade i slutet av flykten. Den låga profilen och platta flightplaten gör att den ligger väldigt bra i handen och flyger nästan lika långt som en midrange.

3 3 0 3

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
6 av 5 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser inklusive moms.