5
Alias  (Bäst betyg)

The alias is a straight-stable midrange.

the alias is a straight-flying placement midrange similar to the popular tangent, bu [...]

4  4  -1  1

speed  glide  turn  fade
Max Weight: 178 gg
Diameter: 215 mm
Center Height: 18 mm
Rim Depth: 12 mm
Rim Thickness: 12 mm
PDGA Approved Date: 2014-01-12

The Alias is a Straight-Stable midrange.

The Alias is a straight-flying placement midrange similar to the popular Tangent, but with a bit more high-speed stability. This point-and-shoot midrange has the ability to lock into straight lines and hyzers, as well as pan out of high anhyzer shots and shallow helix lines. The Alias simply goes where it is sent.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • Restock delayed
  due to covid-19.
  Neutron Alias
  5 (1)

  Neutron
  Alias

  MD
  E

  12.68

  16.90

 
5

2018-06-13

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Ett bra alternativ!  |  Neutron Alias

Jag tyckte mycket om denna disc den var relativt stabil med liten fade på vissa kast. Den hade en tydlig fade som gjorde den förutsebar vilket alltid är positivt. Jag måste dock säga att den inte är vad jag hade hoppats på. Jag hade sedan tidigare en theory och en matrix i min bag och hade hoppats att denna skulle vara helt rak 95% av flykten med en liten bäbis fade till vänster i slutet. I och med att den hade en starkare fade än förväntat samt lite mer oförutsebar turn så tror jag inte den är discen jag behöver då jag känner jag kan få samma linjer med lite andra vinklar med mina andra mids. Ta dock inte detta fel jag skulle vilja säga att discen är toppen den var bara inte vad jag letade efter så för nu får åka ner i lådan igen så får vi se när den kommer fram igen nästa gång.

5

5

0

1

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
1 av 1 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser exklusive moms