Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

5
Proxy  (Bäst betyg)

"The Proxy is our straightest flying putter. It can hold a very straight line even with low power. [...]

3  3  -1  0.5

speed  glide  fade  turn
Max Weight: 174 gg
Diameter: 210 mm
Center Height: 18 mm
Rim Depth: 15 mm
Rim Thickness: 19 mm
PDGA Approved Date: 2014-09-24

Description: "The Proxy is our straightest flying putter. It can hold a very straight line even with low power. Throwers with moderate power will be able to achieve hyzers, panning anhyzers, as well as straight shots depending on the angle of release. It features a similar comfortable feel as the Envy which makes it very reliable and forgiving. The Proxy is set to release this winter." - by Axiom Discs

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • Neutron Proxy
  5 (2)

  Neutron
  Proxy

  PA
  E

  169:-

 • Plasma Proxy
  5 (1)

  Plasma
  Proxy

  PA
  E

  179:-

 • Neutron Soft Proxy
  5 (1)

  Neutron
  Soft Proxy

  PA
  E

  169:-

 
5

2019-05-21

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Plasten är riktigt nice!  |  Neutron Soft Proxy

Proxy är min absoluta favorit disc i baggen. Jag ville testa den som putting putter och införskaffade därför den i Soft Neutron och det är absolut inget tokigt val. Mjuka varianten av Neutronen har bättre grepp och det gillar jag, kan lägga till att den dessutom inte var för mjuk för att kasta och jag kommer ha ett svårt val framför mig mellan grepp och hårdhet.

3

4

-0.5

0.5

2019-04-09

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Uppdatering på tidigare recension  |  Plasma Proxy

Proxyn är numera min nummer ett kast putter. Den är extremt torque resistant och även när jag kastar den med power grip 100% kraft platt så fadear den ut i slutet av kastet med den baby fade man får av Proxyn. Jag kan ofta sen en liten turn tendens som inte är stor men som finns där och som hjälper när man med flit vill kasta den på anny linjer. Proxyn är fantastisk och fruktansvärt under ratad. Många anser att Envy är en av marknadens bästa kast putters vilket helt klart är sant men jag anser att du får ännu mer av en proxy. Det ända tråkiga är att man inte får valet av electron Proxys så hade jag puttat med den och haft den i electron även som kast putter för att få ännu lite mer spin på mina kast. För att snabbt ge en jämförelse mellan neutron och plasma måste jag säga att Proxyn är den disc jag märkt minst skillnad på. Så trotts att min silvriga plasma proxy är helt dumt vacker så får den ligga hemma i och med att jag känner att jag har bättre grep i neutron plasten.

3

4

-0.5

0.5

2018-06-11

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt drive-putter!  |  Neutron Proxy

Jätteskön rak putter med bekväm fade på slutet. Den är dessutom den mest bekväma putter i min hand för att driva med. Bra glid och skulle säkert vara skön att putta med om den fanns i electron-plasten.

3

4

0

1

2018-03-23

5 of 5. Kja, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Rak drive putter  |  Neutron Proxy

Rakaste puttern jag testat. Hyggligt grund och helt platt topp. Upp till 80m på plan mark. Plasma spelas in snabbare än neutron och soft.

3

3

0

0.5

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
3 av 3 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser exklusive moms