Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

5
Atom  (Bäst betyg)

The Atom is a straight flyer with enormous potential off the tee and for long approaches. Right off [...]

3  3  0  1

speed  glide  fade  turn
Max Weight: 175 gg
Diameter: 211 mm
Center Height: 19 mm
Rim Depth: 14 mm
Rim Thickness: 11 mm
PDGA Approved Date: 2014-12-07

Description: The Atom is a straight flyer with enormous potential off the tee and for long approaches. Right off the shelf, the Atom has a general stability much like the Proxy, with just a bit more fade. Over time the Atom will wear in to an extremely straight and floaty putter. Like the Proxy, the Atom is based on the Envy core with an all-new 10mm overmolded wing design.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • Electron Atom
  5 (2)

  Electron
  Atom

  PA
  N

  139:-

 • Electron Atom Firm
  5 (1)

  Electron
  Atom Firm

  PA
  N

  139:-

 • Electron Soft Atom
  5 (1)

  Electron
  Soft Atom

  PA
  N

  139:-

 
5

2019-04-09

5 of 5. Filip Eriksson, Katrineholm (Play-for-fun, 100-135m)

En recension på Atom i alla electron plaster  |  Electron Atom Firm

Jag puttade fram till för en månad sedan med Ioner vilket jag länge kände var lite fel för mig, så när jag såg mörkgråa och svarta Atomer i lager här så köpte jag allt jag kunde direkt. Jag äger därmed 2 electron firm 2 medium och 2 soft. Jag har bytt till atomerna som puttnings putter och de har redan gett mig så mycket mer självförtroende både innanför och utanför cirkeln. Jag känner att det inte krävs lika mycket för att få dessa att flyga och glida vilket gör att jag kan lugna ner mig och fokusera på att ha en mjuk och jämn rörelse. Dessutom har jag lekt runt lite med denna framförallt i firm som kast putter och den är faktiskt fantastiskt till detta också. Den flyger framförallt helt galet långt något jag minns Matt Dollar även har nämnt, Atomerna tar all torque jag kan de dom och håller rakt helt sjukt länge ofta med endast en baby fade på slutet. Alla MVPs putters jag har testat har faktiskt klarat torque väldigt fint men inget har flugit så här långt vilket har förvånat mig mycket då jag redan känner jag fick fina distanser av Envy och Proxy som länge har legat i min bag. Sjuk disc som borde få mer propps.

3 4 0 1

2019-02-21

5 of 5. Daniel Viktorsson, Oskarshamn (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt för raka drives eller inspel!!!  |  Electron Atom

Använder denna främst till raka hål runt 70-80 meter och jag kan lita på den varje gång. Med lite hyzerflip så går den spikrakt och slutar aldrig glida. Skön plast och den är inte alltför djup vilket gör det lätt att få ett bra grepp.

2018-06-27

5 of 5. Kevva, Grimstad (Competing Locally, 100-135m)

Den perfekte putter!  |  Electron Atom

Veldig god putter, lett å shape.. Å vill gå utrolig langt hvis du hyzerflipper den. Rask og akkurat perfekt stabil.

2018-04-28

5 of 5. Kevva, Grimstad (Competing Locally, 100-135m)

Nydelig.  |  Neutron Atom Special Edition

Godt grep, lite fade, god følese og veeeeeeldig fin å se på :)

2 4 -1 0

2018-03-23

5 of 5. Alex Runge, Göteborg (Competing National, over 135m)

Atom, soft electron  |  Electron Soft Atom

En mjuk och mycket greppig plast i mitten och med overmold (kanten) i något styvare gummiliknande plast resulterar i att disken inte känns sladdrig trots mjukheten. En sällsynt kombination som ledde mig att välja denna till putter och jag har aldrig ångrat mig. Flykten är vid puttning Neutral, mycket bra Glid och minimalt Fall. När disken är ny fungerar den även mycket väl som en lång och rak driver-putter. Då electronplasten lätt tar stryk spelas disken då in snabbt och blir allt mindre stabil. En soft atom ogillar således hårda trädträffar extra mycket. Ett enkelt val vid rundor med endast en disk för mig och jag kan således rekommendera den för alla oavsett nivå. - Alex Runge, osponsrad, 993 rating.

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
3 av 3 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser inklusive moms.