Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

5
Verdict  (Bäst betyg)

After much debate, the truth has spoken and the verdict is in! the next disc from dynamic discs will be an overstable midrange, the verdict. [...]

5  4  0  3.5

speed  glide  turn  fade
Max Weight: 180 gg
Diameter: 217 mm
Center Height: 17 mm
Rim Depth: 12 mm
Rim Thickness: 15 mm
PDGA Approved Date: 2013-05-30

After much debate, the Truth has spoken and the Verdict is in! The next disc from Dynamic Discs will be an overstable midrange, the VERDICT. The initial release of this mold will be limited to Moonshine Lucid plastic to support the Amateur World Championships and has no plans to be in full production until the 2014 season. Each disc will feature "TRUTH" engraving on the bottom and will not be released with this engraving again on the Verdict mold. An after production change in the name dictated that the "Truth" should be a true-straight flying mid-range disc instead of the overstable Verdict that was produced. The result is a collector item for many and once these are gone, they are gone.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • Slutsåld

  Verdict Prime Burst
  5 (2)

  Verdict
  Prime Burst

  MD
  A

  109:-

 • Slutsåld

  Verdict BioFuzion
  5 (2)

  Verdict
  BioFuzion

  MD
  A

  149:-

 • Verdict Lucid
  5 (1)

  Verdict
  Lucid

  MD
  A

  169:-

 
5

2019-03-31

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

just love it  |  Verdict BioFuzion

Verdict i biofuzion är lovely! Den sitter så skönt i min hand och man kan styra med verdict. Att turna mkt sedan kommer tillbaka, rakt fram sedan fadear eller forehanda. Om jag turnar den först så blir flygegenskapen 5 4 -1 3.5

5

4

0

3.5

2019-03-31

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Great  |  Verdict Lucid

Verdict lucid är en riktig bra disc, har en med biofuzion i bagen också. Den är lite mer problemlösare om min disc hamnar bakom en träd eller "hinder" så hyzer jag den ordentligt då kurvar den iväg.

5

4

0

3.5

2019-01-05

5 of 5. Daniel Viktorsson, Oskarshamn (Play-for-fun, Up to 100m)

Ett måste för alla!!!  |  Verdict Prime Burst

Mycket go midrange, kastas den med hyzer så håller den hyzern hela vägen, kastas den ut rakt så går den rakt med en pålitlig fade på slutet. Funkar även riktigt bra för forehand och då går den rakt hela vägen med en pålitlig fade på slutet här också. Prime plasten är väldigt hård och ger bra grepp, pga detta så underlättas forehanden nåt enormt. En av mina favoriter!!!!

2018-06-30

5 of 5. McBeast, Västerås (Play-for-fun, Up to 100m)

Min absoluta favoritdisc  |  Verdict Prime Burst

Min absoluta favoritdisc. Jag har prövat över 30 olika discar varav ca hälften midranges. Ingenting slår Verdict. Så otroligt stabil vare sig du kastar backhand eller forehand. Kastar man den rakt flyger den rakt med en förutsägbar fade på slutet. Kastar man den med hyzer håller den hyzerlinjen hela vägen. Som jämförelse så kastar jag Verdict Prime 178g 70-90 m beroende på om det är med- eller motvind. Ibland är det svårt att förmedla exakt vad det är man gillar så mycket med en disk och så är det lite med den här. Det jag kan säga är att den varit min favoritdisc sedan första kastet jag provade med brorsans disc. Jag köpte faktiskt två stycken direkt :) Prime slits ganska snabbt dock. Jag vet inte hur det är med de andra plasterna. Jag har beställt en Verdict Fuzion 178g nu. Anledningen till att jag har en så tung Verdict är för att jag verkligen vill att den ska vara så stabil som möjligt. Det underlättar vid forehand-kast och kast i motvind. En annan disk som påminner mycket om Verdict är EMac Truth som går en smula längre och har en svagare fade men som inte är riktigt lika stabil. Angående flight ratings så har Mako3 från Innova 5 5 0 0 och Verdict 5 4 0 4. Båda har 0 i turn men stabiliteten går inte att jämföra. En 176g Mako3 turnar jag enkelt över men Verdict flyger ”flat”. Å andra sidan avslutar Mako3 spikrakt (ingen fade) och Verdict fadar ordentligt på slutet. Så hur anger jag mina flight ratings för Verdict? Jag tycker de ratings tillverkaren uppgivit är korrekta och man får komma ihåg att det bara inte går att jämföra mellan olika märken.

5

4

0

4

2018-03-23

5 of 5. Manne, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

Pålitligt överstabil midrange  |  Verdict BioFuzion

Verdicten är en riktigt pålitlig överstabil midrange, har ännu inte lyckats få den att turna alls. Tar man i ordentligt går den helt spikrakt med en liten fade på slutet. Generellt tycker jag att BioFuzion-discar glider lite mer än Lucid/Fuzion, och det gäller även Verdict.

5

5

0

3

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
3 av 3 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser exklusive moms