Shop in eur and view this page in english, go to https://discsport.eu

3.3
River Pro  (Bäst betyg)

River has been one of latitude 64's best sellers of all time. for players with less power this fairway driver has provided some serious glid [...]

6  5  0  2

speed  glide  turn  fade
Max Weight: 177 gg
Diameter: 214 mm
Center Height: 18 mm
Rim Depth: 13 mm
Rim Thickness: 18 mm
PDGA Approved Date: 2017-04-13

River has been one of Latitude 64's best sellers of all time. For players with less power this fairway driver has provided some serious glide. Here is the pro version. With added stability the River Pro will be a versatile and trusty fairway driver with a slow and steady fade.

De mest och bäst recenserade ! (Sortering efter i tur och ordning: antal 5:or, antal recensioner och bäst genomsnitt.)
 • River Pro Opto
  3.3 (3)

  River
  Pro Opto

  FD
  A

  169:-

 
5
4
1

2020-03-02

1 of 5. Vicket96, ASKERSUND (Play-for-fun, Up to 100m)

Svårkastad och svåranvänd  |  River Pro Opto

Köp inte denna disk den är väldigt överstabil och vill inte flyga känns det som. man kan släppa den på en anhyzer och få några extra meter med den men faller snart till marken som en sten. Riktig köttkrok. Min hade även en vass kant runt hela undersidan av discen som jag fick skära bort för att inte störa mig på den. köp inte den "hallonfärgade" den är saftfärgad och genomskinlig på det allra fulaste sättet.

6

4

1

3.5

2018-08-17

5 of 5. Erik Tjessem, Stavanger (Competing Locally, Up to 100m)

My go to forehand driver for fairway shots.  |  River Pro Opto

This disc is the one I reach for when I am already on the fairway, and need something dependable to finish towards the basket. I use it mainly for forehand shots, but also RHBH when I need a dependable fade at the end.

6

5

0

2

2018-04-25

4 of 5. Räkan, Ånäset (Competing Locally, 100-135m)

Kanske inte för nybörjaren  |  River Pro Opto

Jag körde en Trilogy Challenge och River Pro var såååå överstabil för många spelare, så för att få den att flyga nerför fairway alls behövde de lägga en sådan anny på den att i slutet av tävlingen var de alldeles trötta i armen. Så för lite nyare spelare är discen kanske lite för överstabil. Iaf i opto plasten. Själv som kan kasta lite längre tycker jag den är en användbar och pålitlig fairway driver. Snabbare än en midrange, men inte så snabb att den blir svår att kontrollera. Är ju ingen disc man kastar långt med, men fullt duglig för 80-100m fairway kast.

6

4

0

3

Välj utifrån din nivå:

  
E
= Easy
   
N
= Neutral
   
A
= Advanced
   
1 av 1 st artiklar visas. DD (Distance Driver), FD (fairway Driver), MD (Midrange), PA (Putt & Approach). Alla priser exklusive moms