Recensioner Golfdiscar | Discsport - Allt för Discgolf och Frisbee!
Shop in eur and view this page in english, go to discsport.com
roller

Nyheter

Påfyllt

Kampanjer

51 030 discar i lager just nu

Recensioner Golfdiscar (3022 st)

Hades.   Bäst betyg:   Molds   Putt & Approach   Midrange   Fairway Driver   Distance Driver

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Grym roller/ turnover driver  |  ESP Hades Paul McBeth 6X Claw

Hades är en grym understabil driver. I medvind kan denna glida otroligt långt. Enkel att få fina s kurvor som nybörjare eller långa turnovers. Inte jättepålitlig i vinden så skulle inte rekommendera att kasta den då. Men en fantastisk disc som jag tycker fler borde testa ! Dessa stamps var ju också riktigt snygga !

12

6

-3

2

2023-10-13

4 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Flippig distans!  |  ESP Hades Paul McBeth

Extremt bra disc för att hyzerflippa! Annars en väldigt bra disc för att ut s-kurvor för den som kastar lite kortare. En disc som verkligen gav mig ett gäng meter till i distans! Ett problem jag haft är att de har skiljt sig en del i stabilitet från disc till disc. Alla har varit understabila, absolut, men i vissa fall lite mer stabila än vad jag förväntat mig.

12

6

-3

2

2022-09-13

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Hades  |  ESP Hades Paul McBeth

Älskar denna disc. Är en relativt ny spelare, har gått ca 25 rundor, men för mig far denna disc dit jag vill. Kommer upp till 100meter, så får se om jag gillar den lika mycket då jag fått mer erfarenhet och kan kasta längre, men i dagsläget är det min favoritdisc.

2022-08-06

2 of 5. ZyntaX, Hässelby (Play-for-fun, 100-135m)

Nja  |  ESP Hades Paul McBeth

Vet inte om det är fel på mitt exemplar eller om siffrorna är väldigt felaktiga. Köpte denna efter att jag börjat tycka extremt understabila Bolt var kul att kasta. Tänkte denna med -3 måste vara extremt understabil. Nix, någonstans mellan en Ballista och en Ballista Pro beter sig min disc.

12

6

-0.5

2

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

WOOWW!!!  |  ESP Hades Paul McBeth

Hades är den bästa discen jag någonsin använt! Den flyger så jäkla långt och den åker precis där man vill. Jag själv brukar kasta denna runt 130-150 meter. Har hänt några gånger att den når upp mot 180 med rätt vind. Måste även påpeka att jag älskar designen och att det är en Paul Mcbeth Disc! Den har riktigt skönt grepp, den har bra distans, bra kontroll, osv osv. Perfekta understabila discen! Rekommenderar denna starkt!

2022-04-27

5 of 5. Vcaze, Härnösand (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt för mig  |  ESP Hades Paul McBeth

Tidigare har jag kunnat kasta ca 75m med distance drivers (10-12 speed). Jag kan inte kasta tillräckligt hårt för att dom ska gå som dom ska egentligen men jag har ändå kunnat ha hyfsat kontroll på vart dom ska gå för mig. Men den här ger mig minst 10m extra och samma kontroll. De tidigare distance driverserna har haft -2 turn och den här med -3 blir perfekt för min kastkraft, det blir en lagom s-kurva. Så jag skulle säga att den är perfekt om man är nybörjade och inte kastar så hårt men ändå vill ha en distancde driver. I framtiden kanske jag kan använda den för kast jag vill flippa över mer. Flight-ratings känns väldigt korrekta om jag jämför med de andra discar jag har.

12

6

-3

2

2022-04-13

4 of 5. Piotr, Gdansk (Play-for-fun, 100-135m)

Really understable  |  ESP Hades Paul McBeth

Have been using it quite a lot but became too understable for my liking. Currently with stronger throws it is hard to predict how it will turn and if the fade will be enough to fight the understability.

0

0

0

1

2022-02-27

5 of 5. David, Mölndal (Play-for-fun, 100-135m)

Hyzerflip eller roller  |  ESP Hades Paul McBeth

Supergod disc för hyzer-to-flat eller hyzer till roller, beroende hur hårt man kastar discen. Stabil i slutet av dess flygning. Ett bra komplement till Zeus och Force inom Discraft.

12

6

-3

2

2022-01-05

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, 100-135m)

Hades  |  ESP Hades Paul McBeth

This disc can go far when you hit your line right! Brand new, you can put them on a little hyzer out of your hand they will flip up to straight. A little more seasoned one will get quite a bit more flip.

12

6

-3

2

2021-08-23

5 of 5. Bloeb, Sundsvall (Play-for-fun, Up to 100m)

Glider och glider  |  ESP Hades Paul McBeth

Denna disc åker fram när det är vindstilla och man behöver distans. Den flyger långt för mig. Kanske lite väl understabil för spelare med snabbare arm.

12

6

-3

2

2021-03-15

5 of 5. Jonatan Leander, Farsta (Play-for-fun, 100-135m)

Lättkastad Dd  |  ESP Hades Paul McBeth

Krävs inte mycket ansträngning för att få iväg denna med bra glid och distans. Långa s-kurvor som kräver utrymme på fairway. Mitt exemplar kändes väldigt platt och stabil så kommer ta ett tag innan den upplevs lika understabil som statsen säger, iaf för min kastarm på ca 90-100 m med den. Bra första Dd för en ny som ska testa sin första Dd men vänta ett tag med Dd är en rekommendation

12

6

-2

2

2020-12-28

5 of 5. Adam El Azab, Upplands Väsb (Play-for-fun, 100-135m)

Rakaste flygaren nånsin  |  ESP Hades Paul McBeth

Spelar ingen roll om jag är på öppet fält eller i tät skog - den här discen flyger rakt! Älskar greppet - speciellt när man vill köra en roller! Läggs den på anhyzer i mindre fart så kommer den fadea härligt i slutet :) (ja jag blir taggad varje gång jag tänker min fina hades^^)

2020-09-26

5 of 5. Rickard Gyllensten, Göteborg (Play-for-fun, 100-135m)

Bra glid och lättkastad  |  ESP Hades Paul McBeth First Run

Går riktigt långt. Släpper i hyzer och den flippar över riktigt bra och glider långt med lite fade tillbaka

12

6

-3

2

2020-09-26

5 of 5. Linus, Göteborg (Play-for-fun, 100-135m)

ESP Hades  |  ESP Hades Paul McBeth First Run

For me the stats is really accurate and the glide is just perfect. You don't need to throw hard to be able to get crushing shots. It's a little flippy so with a bit of hyzer angle/release it flies really far and surprisingly still have a reliable finish. Love it for both backhands and forehands shots (I definitely did my longest shots with this disc as of yet). It's a most have in any disc golfers bag.

12

6

-3

2