Shop in eur and view this page in english, go to discsport.com
roller

Nyheter

Påfyllt

Topplistor & Recensioner

59 941 discar i lager just nu

header img

Recensioner Golfdiscar (2770 st)

Berg.   Bäst betyg:   Molds   Putt & Approach   Midrange   Fairway Driver   Distance Driver

2023-02-03

5 of 5. Lars H, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

K1 Soft Berg  |  K1 Soft Berg

Väldigt pålitlig disc som man kan styra dit man vill ha den. Använder den främst till kortare inspel, rak men med en tydlig fade i slutet.

2022-12-30

5 of 5. Daniel, Linköping (Play-for-fun, 100-135m)

Räddaren i nöden  |  K1 Soft Berg

Skulle aldrig klara mig utan denna disc. Approach från 50 meter och in är hur enkelt som helst. Enklast med forehand då man får bra grepp i den greppiga plasten. Landar den vid korg och den stannar omedelbart. Personligen gillar jag inte att putta med den och det finns andra putters som är bättre för det.

1

1

0

2

2022-12-07

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rak, rak och åter rak.  |  K1 Berg

Det pratas ofta om att den är överstabil och väldigt "beefy". Tycker inte det stämmer riktigt utan jag tycker snarare den är väldigt rak hela flykten. Undantaget är om den kastas lite lösare, då är den klart stabil. Den håller en hyser hela vägen väldigt bra och nästan omöjlig att svänga över om man inte släpper på väldigt mycket anhyser. Som sagt. Rak och ärlig frisbee som alla bör testa.

2

2

0

1

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Väldigt fin disc  |  K3 Glow Berg - Josef Berg 2022

Flyger minst lika fint som alla andra berg! Skulle säga att som ny flyger denna i K3 glow lite mer stabilt än övriga plaster men efter att ha slitits in så flyger den så spikrakt och vackert! Även extra kul med signaturdisc!

1

2

0

1.5

2022-08-22

5 of 5. John Lunde, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

Spikrak helt utan glid  |  K1 Berg Eric Oakley Tour Series

Det tog mig ett tag, men när man väl insett att man behöver kasta discen betydligt hårdare än liknande discar med mer glid, så är detta min go-to-approach. Jag älskar att den bara stannar där den landar. Perfekt om det är motvind, eller om det är ob bakom korgen. Men jag spelar i princip alltid in med denna discen så fort jag inte känner att det finns en stor chans att sätta den. Dessutom är min halvgenomskinliga blåa disc svinsnygg :)

1

1

0

1

2022-05-13

2 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Inte den bästa.  |  K1 Berg Eric Oakley Tour Series

Helt okej putter men verkligen inte värt priset. Finns betydligt bättre för billigare pris. Tyckte den såg schysst ut i designen men inget mer. Kastaplast har bättre putters!

2022-05-03

5 of 5. Ebbe Kallin, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Bästa stabila kastputtern  |  K1 Glow Regrind Berg Ugglan

Den här discen som visserligen kanske inte går längst i världen gör dock sitt jobb bra. Den går dit man vill att den ska, den stannar när den ska och parkerar helt enkelt när man lyckas.

1

2

0

2

2022-04-29

5 of 5. Pontus Dahlstedt Sövgren, Malmö (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil  |  K3 Berg

Riktigt stabil och bra putter som dyker snabbt. Puttar bara med denna då den ligger riktigt bra i handen och gör som jag vill när jag kastar. Funkar riktigt bra för höga puttar som ska dyka snabbt för att inte sticka iväg om man missar. Kör dock Reko till längre kast då jag inte tycker Berg har glid eller fart nog.

2022-04-12

5 of 5. Hans Johan Sandor-Nilsson, Ljungby (Play-for-fun, Up to 100m)

Fantastisk approach disc  |  K1 Soft Berg

Otroligt bra disc för kortare approach kast. Dör direkt på marken och har en pålitlig lätt fade på slutet. Tycker den klarar sig bra i vind också. Vet dock inte om jag är superförtjust att ha den i K1 Soft dock, känns lite mycket hundleksak för den är väldigt mjuk. Nästa köp kommer nog bli en K3 istället.

2022-03-08

5 of 5. John Lunde, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

Allt man vill  |  K3 Berg

Berg är precis så bra som Scott Stokely säger. Den glider inte iväg, utan flyger dit man kastar den. Perfekt för approaches. Står bra emot i motvind också.

1

1

0

1

2022-02-01

5 of 5. Nilber, KARLSTAD (Play-for-fun, 100-135m)

Forehand Berg  |  K3 Berg

Tyckte berg var sådär till en början. Men provade sedan att kasta den forehand och vilken kärlek det blev efter det. #Forehandberg

1

1

0

2

2022-01-28

5 of 5. Birdie, Arboga (Play-for-fun, 100-135m)

Berg  |  K1 Berg X-Out

Mycket bra disc som verkligen fyller sitt syfte. Den går inte långt eller mycket till höger och vänster men likt väl så är den underbar. Antingen så älskar du den eller så har du fel!

1

1

0

1

2022-01-27

5 of 5. Tobias Nordgren, Alingsås (Play-for-fun, Up to 100m)

Drömmen för inspel  |  K1 Soft Berg

En kanondisc för att approacha korg spikrakt. Kastar min på raka hål mellan 60-75m och har funkat kanon än så länge!

1

1

0

1

2021-12-23

4 of 5. Josef Svensson, Uppsala (Play-for-fun, 100-135m)

K3 Berg  |  K3 Berg

Används som approach disc av mig. När jag skaffade den så förstod jag mig inte riktigt på den. När jag nu blivit mer rutinerad så förstår jag mer och mer charmen med den. Den funkar både för forehand och backhand. Glider nästan inget vilket gör det möjligt att satsa för att sätta den på ett helt annat sätt utan att behöva ha en för stor comeback.

1

1

0

2

2021-12-12

5 of 5. Tobias Brandt, Växjö (Competing Locally, Up to 100m)

Bästa approach discen  |  K1 Soft Berg

Jag kastar denna både på forehand och backhand approach. Den stannar inte lång ifrån där den landar. Vilket gör den till en så bra approach disc.

2021-12-09

5 of 5. alphaelf, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Go-to putter  |  K3 Berg

Berg… min favoritputter och helt pålitlig både på inspel och putting. Den flyger lika fint på forehand som på backhand. Ett favoritkast som räddat mig mer än en gång är en anny forehand som kämpar sig ut till platt och sedan faller från himlen utan något rull.

2021-12-05

5 of 5. Cryptolalia, Uppsala (Play-for-fun, Up to 100m)

Bästa approachdiscen upp till 40m  |  K1 Soft Berg

Behöver du hamna nära korgen är det här den perfekta discen. Även om du shankar så hamnar den inte längre än 3 meter från korgen och stannar där. Ett måste i varje bag.

2021-10-09

5 of 5. Krzysiek, Zlotow (Competing Locally, 100-135m)

Berg  |  K1 Berg

If you are looking for a disc that will handle wind this is what you are looking for. BERG doesnt let aby weather conditions to affect the flight. Flies straight for 50-60m and hits the ground.

1

1

0

2

2021-09-09

5 of 5. H?gh, Juelsminde (Play-for-fun, Up to 100m)

Berg  |  K1 Berg X-Out

It is a damn good upshot disc. For putting I have not yet figured it out

1

1

0

2

2021-08-24

5 of 5. Gren, VARBERG (Play-for-fun, 100-135m)

Berg K1  |  K1 Berg

Har använt slut min berg i k3 och köpte en i k1 plasten, helnöjd. Berg är som att kasta en sten :)

1

1

0

2

2021-08-23

5 of 5. Bloeb, Sundsvall (Play-for-fun, Up to 100m)

Approach  |  K1 Soft Berg

Bästa approachdisken jag kastat i mitt tycke. Den bara kraschar ner i marken och stannar där. Väldigt pålitlig fade också. En av mina favoritdiscar.

1

1

0

2

2021-08-20

5 of 5. Benjamin R, Numminen (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfect putter  |  K1 Berg

I absolutely love the plastic and feel of this disc. The flight path is predictable. A must have in your bag.

1

1

0

2

2021-07-29

4 of 5. Jens Reimer, Uppsala (Competing Locally, 100-135m)

Kluven  |  K3 Hard Berg

Osäker på om jag gillar plasten eller inte. Berg är en av mina go-to discar och har alltid med en i bagen. Testat alla tidigare plaster och fastnat mest för Berg i K3, så ville självklart testa denna. K3 Hard är ett bra sätt att beskriva plasten på, mer hårdplast känsla än gummikänsla som vanliga K3 kan ge. Skön att kasta, har inte spelat in den nog men verkar vara smått mer stabil än K3. Märks i handen att den är mer styv än K3 och kan ge lite mer självförtroende för att ta mer kraft i kasten, tror jag kastar denna ca 5-10m längre än K3. Enda problemet för mig är att plasten är på ett sätt mer bräcklig/"basic" då det verkar som att den tar mer grov skada av användning än K3 som annars hade absorberat ex trädträffar. Har redan några ordentliga skrap och jack i sig, djupare än i min K3 som jag spelat med 20x mer. Har just nu båda med i bagen men är kluven, tror inte jag kommer byta till denna från vanliga K3 plasten.

2021-06-01

5 of 5. Gren, VARBERG (Play-for-fun, Up to 100m)

Otrolig putter  |  K3 Berg

Skönaste gummit av alla diskar jag har, ger bra grepp i kombination med den upphöjda kanten som tummen vilar skönt på. Bästa och rakaste puttern i min bag.

1

1

0

2

2021-05-20

5 of 5. Dantrew, VÄSTERÅS (Play-for-fun, Up to 100m)

Testa Forehand  |  K1 Berg

Jag har använt denna disc som mainputter från nära håll. När jag sedan läste recensioner om att folk använder denna till approach och forehand så blev jag tvungen att nyttja Berg på ett sätt jag som nybörjare inte trodde var möjligt. Berg har tagit min utveckling på banan till en ny nivå. Discen är ruskigt bra att för inspel och lägger sig platt framför korg. Mina forehands med Berg är spikraka, den är så bekväm att kasta.

2021-05-17

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, 100-135m)

Solid putter  |  K3 Berg

Solid putter and approach disc, i was using it more like approach plays style disc. K3 plastic grip is really awesome, really good for new players.

1

1

0

2

2021-05-15

5 of 5. Patryk Pachuc, Złotów (Competing Locally, 100-135m)

Like pokemon  |  K1 Soft Berg

Bergs are like pokemon i just want to have them all :P

2021-05-11

5 of 5. Igor Rodvic, Gandön (Competing National, over 135m)

Grym putter  |  K1 Regrind Berg Ugglan

Denna är lik Berg puttern, Otroligt bra med riktigt bra precision. Sen har den också en riktigt fin design som jag verkligen älskar!

2021-05-11

5 of 5. Igor Rodvic, Gandön (Competing National, over 135m)

Puttern som inte glöms bort!  |  K1 Soft Berg

Har haft denna i väskan sen dagen jag fick den. Fin design, Otroligt bra putter. Den har en speciell form vilket gör det extra skönt att greppa tag i den. GRYM! 174 Gram är vad jag tog.

2021-04-27

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, Kungsängen (Competing Locally, over 135m)

Otroligt bra putt!  |  K1 Soft Berg

En av dem bästa, om inte den bästa putten jag någonsin haft. Otroligt skön att kasta, flyger bokstavligen exakt där man siktar. riktigt skön plast och form på discen. Kommer garanterat köpa en till av denna när den kommer in i lager.

2021-04-27

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, Kungsängen (Competing Locally, over 135m)

170 gram och du är redo!  |  K1 Regrind Berg Ugglan

Denna putten fungerar på både kortare och längre avstånd. Denna puttern är ett perfekt val i blåsväder. Den märker inte ens av vinden. Sen måste jag även berömma den för dess design. Ugglan liksom!

2021-03-26

5 of 5. Niclas Lundgren, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

gummidäck  |  K3 Berg

Efter att ha vant sig vid den speciella formen kan jag inte tänka mig att vilja putta med något annat. K3 plasten när den har hunnit bli lite sliten blir gummiaktig och man får känslan av att den klistrar sig fast i kedjorna. Påverkas knappt alls av vind och går även att trycka iväg hårt från tee spikrakt. Formen gör att men kan få till lite extra skjuts med tummen

2021-03-25

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Högkvalitativ approach-disc  |  K1 Soft Berg

Skulle inte klara mig på banan utan min K1 soft berg. Plasten känns bra i handen med bra grepp och skön flexibilitet. Har en lagom stabilitet i flighten, kan hålla långa anhyzers, flyga rakt och hålla en hyzer hela vägen.

1

1

0

2

2021-03-25

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Ett måste i bagen!  |  K3 Berg

K3 Berg är något alla borde ha plats för i sin bag! K3-plasten ger ett bra grepp och slits in långsamt. Har lite överstabil flight som ny men blir sen mer & mer rak/understabil och håller långa anhyzers. Även en bra putter i motvind!

1

1

0

1

2021-03-25

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Loving it  |  K1 Berg

Hade svårt för Berg i K1-plasten i början men efter att ha gett den en andra chans så älskar jag denna disc och kommer ha en säker plats i min väska! Mest överstabila Berg:en av de 3 plasterna men efter att ha spelats in så flyger den otroligt rakt med knappt någon märkbar fade alls. Väldigt pålitlig disc.

1

1

0

1

2021-03-24

5 of 5. Simon Larsson, Falkenberg (Competing Locally, Up to 100m)

Bästa discen någonsin?  |  K3 Berg

Denna disc i denna plast är ett måste i allas discgolfares väska! Allt från 30-70m+ inspel är denna disc en succé. Otroligt kontrollerbar och en disc för såsom nybörjare såväl pro ????????

1

1

0

2

2020-12-07

5 of 5. Rickysson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Perfekta presenten  |  K3 Berg Blank

Köpte en och gav bort, bara för att bevisa vilken kanon approachdisc detta är. Beviset på det är att personen som fick den nu använder den på 90+% av alla hål.

1

1

0

2

2020-12-04

4 of 5. Jonas, Köpingsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil med minimal fade  |  K1 Berg

Aldrig haft en disc jag känner mig bekväm att kasta forehand med, tills jag köpte en Berg. Forehandgreppet är riktigt bekvämt och discen är fruktansvärt stabil för att ha i princip ingen fade. Från att ha kastat halvtaskiga forehand-rollers i månader är detta en disc jag får en full flight ifrån! Definitivt värd att testa.

0

0

0

1

2020-12-01

5 of 5. Martin Loftén, Hälleforsnäs (Play-for-fun, Up to 100m)

Unik  |  K1 Berg

En unik och helt underbar disc! Kul att dem vågar prova nya saker

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, LUND (Competing Locally, 100-135m)

Rak som satan!  |  K3 Berg

Har en insliten sådan här. Flyger oerhört rak men den flippar inte. Thumbtracken för backhanden är inte riktigt min grej men funkar riktigt bra för modified fan grip för backhand och den sitter även bra för forehand! Galet nice för inspel! Skulle dock aldrig kunna putta med den.

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, LUND (Competing Locally, 100-135m)

Pålitlig!  |  K1 Berg

Bergen är fantastisk i många stunder. Thumbtracken är inte min grej för backhand men för forehand sitter det som en smäck! Perfekt för vindiga inspel då den inte flippar. Den har en ganska rak linje med lite fade. Det är svårt att gå långt på ett hål. HAr kastat i några gånger med min k1 Berg från 30-50m bort! Skulle inte putta med den här dock. K1 plasten är en av de bästa plasterna där ute men inte för att putta! Då hade jag valt en k3 reko!

2020-11-16

5 of 5. Lars-Erik Ericson, Uppsala (Competing Locally, Up to 100m)

Alla borde ha minst en  |  K3 Berg

Fantastiskt skön. Ligger fint i handen, går rakt, tappar fart relativt snabbt och tar mark med en liten fade. Den får inte för sig saker utan går dit man kastar och stannar där den landar. Perfekt approach-disk när man inte vill komma för långt eller när man landar i en nedförsbacke och vill minska risken att rulla iväg. (Recension avser K3, har en K1 också men föredrar K3)

1

1

0

2

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Ultimat  |  K3 Berg

En favorit för inspel med forehand. Håller linjen och landar oftast mjukt på marken vid korgen. Tål otroligt mycket kraft, discen går bara rakt.

1

1

0

1

2020-09-29

4 of 5. Rickysson, Kalmar (Play-for-fun, 100-135m)

Skön, men väldigt flexig, mer än förväntat  |  K1 Soft Berg

Jag har kastat in denna och jämfört med k3 plasten. personligen är k3 bättre för mig, men Berg discen ÄR den ultimata approachdiscen. Denna discen har i k3 plasten har skapat många tap-ins för mig senaste tiden

1

1

0

2

2020-09-28

5 of 5. J, Linköping (Play-for-fun, 100-135m)

Fantastisk approach-disc  |  K3 Berg

Använder min till alla mina inspel, framförallt för fh. Tycker k3 går rakast men minst fade jämfört med k1 och K2. Skön plast med bra grepp och slits in skönt

2020-09-28

5 of 5. J, Linköping (Play-for-fun, 100-135m)

Skönaste plasten  |  K1 Berg

Den plast jag får skönast släpp med av de olika plasterna med Berg. Lite mer stabil än de ändra plasterna enligt mig. Kastar nästan endast fh med Berg

2020-09-16

4 of 5. Cryptolalia, Uppsala (Play-for-fun, Up to 100m)

Tung och pålitlig  |  K1 Berg X-Out

Skön i handen. Lite svår att vänja sig vid efter att ha kastat mestadels Aviars och Rekos men är användbar på helt andra områden. Inte min huvudsakliga putter men den plockas fram vid uppkast då det krävs att den stannar på en femöring.

2020-09-14

5 of 5. Rickysson, Kalmar (Play-for-fun, 100-135m)

inget glid = fantastisk Approachdisc  |  K3 Berg

IOM att denna inte har något glid, så är den perfekt för alla tillfällen där man inte vill kasta för långt. Men men man vill utföra hela rörelsen för att vara konsekvent. Jag gillar formen på den, säkerställer att man får ett bra grepp med tummen. Denna disc kämpar verkligen mot vinden med och tar sig varken långt från linjen åt höger, eller vänster. Nästa köp blir i K2 plasten för att se hur den är!

1

1

0

2

2020-09-09

5 of 5. James Koizumi, Calgary (Competing Locally, 100-135m)

Berg is great for the wind!  |  K3 Berg

K3 Berg gives confidence to throw hard when windy and drops out of the sky. K3 has good grip in all conditions. When beat in, throws very straight, less fade.

1

1

0

1

2020-08-27

5 of 5. JTen, Tyresö (Play-for-fun, 100-135m)

Blivit en favorit  |  K3 Berg

Använt min berg nu i några månader och lyckats plocka på mig en ace under denna tid! Främst använder jag den som en fore-hand approach och den håller precis den linje man sätter den på. Rekommenderar starkt till alla.

2020-08-12

5 of 5. Henrik Wahlund, Gävle (Play-for-fun, Up to 100m)

Wow vilken approachdisc!  |  K1 Soft Berg X-Out

Den här discen fullkomligt älskar jag! Jag använder den till i princip alla inspel under 40 meter och parkerar 9 av 10 under korg. Med tiden är det ingen omöjlighet att den rasslar kedjor åt mig, jag har både k1 plasten och k2 plasten och använder dessa beroende på underlaget vid korgens placering. Den mjukare k2 plasten stannar snabbare även vid sand eller jord och i gräs spelar det ingen roll, båda har väldigt lite glid och stannar oftast väldigt nära eller exakt där den landar! Underbar disc för inspel!

1

1

0

2

2020-07-21

5 of 5. Martin Hellgren, GUSTAFS (Play-for-fun, 100-135m)

Bästa approach  |  K3 Berg

Riktigt långsam disc som fungerar perfekt för approach då man kan lägga lite kraft bakom kastet och vet att den inte sticker iväg för långt. "Skål-formen" gör att tummen får bra stöd och Bergen har blivit min main putter numera.

2020-07-10

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

Berg is king!  |  K1 Berg

Innan jag bytte till Kastaplast från trilogy så älskade jag Berg på ett ögonblick efter Sinus. Den är ett säkraste kort att spela med! Den bör finnas i allas bag om jag får önska :) Har i alla plast typer, den i K1 är mer rakt fram.

1

1

0

1

2020-07-10

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

Berg is king!  |  K1 Soft Berg

Den i K2 är mer mjuk och gummiaktig, fastnar mkt bra på stenhög eller uppför backen. Bra approach till korgen som står på en kulle. K2 är lite mer överstabilt än i K1. Har alla i plast typer. Älsakr Berg! Alla borde ha den i sin bag :)

1

1

0

2

2020-06-18

4 of 5. Daniel Andrén, Örebro (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil putt  |  K1 Berg

En bra och stabil putt som jag brukar använda inom 30 meter från korgen, tycker att den har mindre än 2 i fade.

1

1

0

1

2020-06-03

5 of 5. Pecke, Trönödal (Competing Locally, 100-135m)

Helt Unik!  |  K3 Berg

En putter som ingen annan. Otroligt trög och går inte särskilt långt men helt underbar för forehandinspel. K-plasten Känns väldigt rak som ny, inte samma stabilitet som premiumplasterna men otroligt härligt grepp.

1

2

0

1

2020-05-18

5 of 5. Jonatan Emanuel Leander, Farsta (Play-for-fun, 100-135m)

Wow vilken inspelsdisc  |  K3 Berg

Wow vilken inspelsdisc! Verkligen söker sig in till korgen och landar där den landar och studsar inte bort. Tog mina inspel till en ny nivå och använder den ofta vid kast närmare 50m. K3 superskön plast men lär slitas snabbt tyvärr, men då är det värt att köpa en ny! Rekomenderar starkt!

1

1

0

2

2020-05-14

4 of 5. Christoffer Cimbritz, LUND (Competing Locally, Up to 100m)

Skön plast!  |  K1 Soft Berg

Den har skön plast som är ganska böjbar. HAr en transparent kymen berg! Kastar inte så mycket backhand med den men i bland. Den har för lustigt grepp. Istället för att ha tummen vid powergrip några få centimeter in på en vanlig disc så tvingar bergen att ha den precis vi kanten. Får sådär kast vid backhand. Men riktigt trevlig vid relativt raka forehand kast med lite fade och man är för rädd för att gå för långt. Skulle dock rekommendera harpan över denna men kan vara bra vid läskiga lägen och lite rakare kast. Inte så skön för att putta heller,

1

1

0

2

2020-02-20

5 of 5. Kee Yoon Yeom, Arnäsvall (Competing Locally, over 135m)  Prodigy

Trög  |  K3 Berg

Med det menar jag att den gör skäl för statsen. Kastar du för långt med denna står du för nära korgen... Funkar lika fint forehand som backhand. Rimmen är lite djup, men intrycket (thumbtrack liknande) hjälper bra mot djupet. Greppet i K3 är bland det skönaste som finns.

1

1

0

2

2020-02-20

5 of 5. Erik Pålsson, Svedala (Play-for-fun, Up to 100m)

Blev genast en favvo!  |  K1 Berg

Tog inte lång tid innan jag kände hur bra och pålitlig berg är! Min main putter!

2020-01-30

5 of 5. Andess, Falkenberg (Play-for-fun, 100-135m)

Berg K1  |  K1 Berg

Jag älskar den annorlunda formen. En putter jag använder då jag inte vill att den ska sväva förbi korgen vid missad putt. Alla puttar under 10 meter gör jag med Berg, men man får inte snåla med kraften för då faller den ner framför tårna.

1

1

0

2

2019-10-31

4 of 5. Robert Björklund, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil och bra approchdisc  |  K1 Soft Berg

Använder den här som en approchdisc, skön för forehand och framför allt att man kan ta i utan oroa sig över att gå för långt på kortare avstånd. Stabil till överstabil för min arm.

1

1

0

2

2019-10-27

5 of 5. Tony, Linköping (Play-for-fun, Up to 100m)

Nice inspelsdisc.  |  K3 Berg

En fantastisk disc för inspel. Närspelet blev helt annat efter jag skaffade mig en Berg. Det blev mycket enklare att inte kasta för långt eller för kort med hjälp av denna. Det är lite som att kasta en sten fast med glidhjälp, man tar bara i lite olika mycket så landar den olika lång men spikrakt från där man släpper den med väldigt lite fade på slutet. Sjuk disc!

2019-10-25

5 of 5. Timor Tanriverdi, Linköping (Competing Locally, 100-135m)

Berg  |  K1 Soft Berg

Har precis börjat kasta Berg och den känns väldigt pålitlig. Stabil med lite fade på slutet. Klarar motvind utan att flippa över och lägger sig oftast där den landar utan konstiga skipps/rull. Skönare i handen för forehand för mig men helt ok för backhand. Känns som vår relation kommer växa med tiden

2019-10-23

4 of 5. Alexander Runge, Göteborg (Competing National, over 135m)

Trögaste disken på marknaden?  |  K1 Berg

Berg är en mycket intressant kastputter då den förutom sin udda form troligen har minst glid av alla diskar jag kastat. Hjälper till med inspel för den som vars teknik bygger på att bibehålla samma form oavsett längd eller inspel. Dvs om du ofta kastar för långt.. För en nybörjare bör en disk med mer glid vara ett bättre alternativ. Rekommenderas således inte heller för puttning. Dock väldigt skön rim för FH.

2019-10-23

5 of 5. Nathan Freeman, Skogås (Competing Locally, over 135m)

K3 Berg  |  K3 Berg

Lätt den skönaste inspelsputtern på marknaden, framförallt i K3 plasten. Lätt att spela in så den blir spikrak och har minimalt med "ground play". Ligger väldigt bra i handen båda på backhand och forehand!

2019-05-16

5 of 5. Andreas, Linköping (Competing Locally, Up to 100m)

Helnöjd!  |  K3 Berg

Jag gillar Berg i Kastaplasts K3 plast för att man får ett bra stadigt grepp och det i kombination med den rundare rimmen känner jag mig helnöjd med denna putter i handen. Känns trygg även vid inspel tack vare den låga farten och glidet.

1

1

0

2

2018-10-10

5 of 5. Hjalmar Widmark, Uppsala (Play-for-fun, 100-135m)

Berg K2  |  K1 Soft Berg

Fullkomligt älskar denna! En trög, stabil disk jag använder för i princip alla inspel upp till 70-80 meter. Otroligt skön att greppa och K2 plasten fångar upp stötar så fint att den stannar där den landar. Jag upplever att den tål att kastas hur hårt som helst utan tendens att vilja flippa. Den har heller inte speciellt mycket fade. Som en tegelsten. Den här disken har ersatt min tidigare Sinus zero soft.

2018-06-15

5 of 5. Simon Rosendahl, Västervik (Play-for-fun, Up to 100m)

Discgolfens svar på golfens spinback  |  K1 Soft Berg

Har en 170 g använd. För approachkast stannar denna disc praktiskt taget där den landar. trots att den har så rund kant så upplever jag väldigt sällan att den rullar. lite halvt oskön att putta med då det är så mjuk plast med tanke på den dome den har. Däremot skön att kasta!

1

1

0

2

2018-04-16

5 of 5. Simon Trygg, Lerum (Play-for-fun, Up to 100m)

Berg  |  K1 Berg

Från att ha varit lite tveksam till denna så är det nu den discen som används mest under rundan. Används till de flesta inspelen och från Tee på hål kortare än 60-70m. Älskar greppet för tummen.

1

1

0

1

2018-04-10

5 of 5. Rasmus, Sundsvall (Competing Locally, 100-135m)

Bergsäker approach disc!  |  K1 Berg

Ett ord räcker för att beskriva Berg. Kontroll! Man vet precis vad den kommer att göra i alla väder. En långsam och stabil flykt med liten men konsekvent fade. Om du bara blir vän med greppet kommer Berg vara en pålitlig vän som sparar kast på varje runda.

1

1

0

2

2018-04-09

5 of 5. Kevva, Grimstad (Competing Locally, Up to 100m)

Forehande  |  K3 Berg Blank

Genial til turbo-put. Og forehand innspill ???? veldig bra grep

2

1

0

2

2018-03-29

5 of 5. Joel Helgesson, Hägersten (Competing Locally, over 135m)

Berg  |  K1 Soft Berg

Vilken underbar trög räddare i nöden. Forehand flicks, backhand Annie, backhand Hyzer eller raka inspel Berg gör allt förutom att gå för långt. För inspel klarar den alla linjer man lägger den på. Med den pålitliga stabiliteten kan även de som kastar 120+ kräma på utan att det resulterar i en roller och detta utan en kraftig överstabilitet. Sekunden man tror att man miss kalkylera kastet dör bergen och lägger sig försiktigt på backen. Berg klarar även motvinds puttar galant. Letar du efter en räddare I nöden, köp en berg!

1

1

0

2

2018-03-26

5 of 5. Gyro, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

K3 Berg  |  K3 Berg

En fantastisk disc till både kortare inspel och ren puttning. K3 plasten är tveklöst den skönaste baselineplasten på marknaden. Personligen använder jag Berg ytterst sällan från tee men halvvägs fram till korg och framåt så får den mycket tid. Söker du en riktigt bra disc till korta, touchy inspel och/eller en väldigt potent putter så är det här en riktigt bra kandidat.