Recensioner Golfdiscar | Discsport - Allt för Discgolf och Frisbee!
Shop in eur and view this page in english, go to discsport.com
roller

Nyheter

Påfyllt

Kampanjer

43 187 discar i lager just nu

Recensioner Golfdiscar (3094 st)

Bäst betyg:   Molds   Putt & Approach   Midrange   Fairway Driver   Distance Driver

2024-07-10

2 of 5. Rod, Hultsfred (Play-for-fun, Up to 100m)

Inte helt nöjd..  |  Surprise Box

Nöjd med leveranstiden. Dessvärre Ingen wow känsla med discarna .. Hade förväntat mig nån snygg åtminstone och helst från lite fler tillverkare. Hade inte behövt 4 st discraft i samma box. Tveksamt om det blir flera mystery box i framtiden för min del. Visst är det totala värdet lägre, men det det har ingen betydelse inte om jag inte gillar och använder discarna.. Jag litade på discsports omdöme och valde att inte skicka några speciella önskemål... fel av mig

2024-07-08

4 of 5. SadjoWright, West Union, SC, USA (Competing Locally, Up to 100m)

Readiness earned a spot  |  APEX-80 READINESS - First Run

I’ve been throwing the Readiness for about a month now, I sure it it will make the bag. After these past several events, it has officially earned a spot. It flies like a longer Stig.

7

5

-1

1

2024-07-08

5 of 5. Filip Svensson, Luleå (Competing Locally, 100-135m)

Skön, rakare Tactic  |  C-Line Flex 1 Tactic - Crown Stone

Riktigt skön disc som verkligen passar i denna mycket mjukare och flexiblare plasten som är mycket mer "gummy". Stannar pålitligt och skippar i princip aldrig och om den väl gör det är det så otroligt lite. Den är rakare än tactic i andra premiumplaster samt Razorclaw versionerna men har ändå en pålitlig fade när den tappar fart.

4

3

0

2

2024-07-08

5 of 5. Filip Svensson, Luleå (Competing Locally, 100-135m)

Bra hyzerflip disc!  |  Zeta's Moon - Colten Montgomery (Special Blend S-Line CD1)

Ligger riktigt skönt i handen och flyger lite mer understabilare än sin motpart i C-line plasten. Jag kan hyzerflippa den och låta den gå spikrakt väldigt länge innan den avslutar med en snäll fade. För de med mer kraft är den kanske lite för understabil. Används flitigt på banan för min del då jag behöver täcka mycket distans utan att uppoffra för mycket kontroll.

9

5

-1

2

2024-07-08

5 of 5. Filip Svensson, Luleå (Competing Locally, 100-135m)

Underbar approachdisc!  |  K3 Glow Berg Josef Berg 2023

En av de bästa approachdiscarna på marknaden, har en i K1 Soft och även denna. Ligger riktigt skönt i handen och används för både backhand och forehands vid nästan alla typer av inspel. Just denna är lite rakare än K1 Soft redan från start och spelas in till att få en liten mysig flip vilket gör att den bara blir ännu bättre. Kontrollerade inspel som aldrig går längre än jag önskar, helt underbar disc!

1

1

0

2

2024-07-03

5 of 5. Levitate, Surahammar (Competing Locally, 100-135m)

Underskattad disc!  |  Z Wasp

Waspen har Mycket mer glid än vad det står. Den dumpar dessutom inte som en zone utan pushar framåt och fadar. Den har även en pålitlig fade i slutet tillskillnad från buzzzen. Precis mellan en zone och buzz om det är vad som sökes. En väldigt underskattad disc som nu är min nya favorit mid!

5

5

0

2

2024-07-02

4 of 5. Henrik L, Linköping (Competing Locally, 100-135m)

Kanon utrymme, men tung  |  Latitude 64 DG Luxury E4 Backpack

Får plats med mycket discar, både i huvuddelen och på ovansidan för puttrar och handdukar. Största problemet jag har med väskan är vikten och remmarna. Vikten är tung relativt till andra väskor och får påpekat det av alla som testar ryggan. Samtidigt är remmarna väldigt tunna och gör ont efter man använt väskan flera rundor i rad. Den får dock ett bra betyg på de andra punkterna och kan vara värd med lite lägre pris som jag fick (50% rea)

2024-06-27

5 of 5. Jimmy Andreas Stråle, Fagersta (Competing Locally, 100-135m)

Spikrak!  |  Neutron Anode

Fullkomligen älskar Anode i Neutron-plasten som kastputter. Går spikrakt varje gång och flyger som sina flight numbers.

3

3

0

0

2024-06-23

5 of 5. Andreas Hellström, Mölnlycke (Play-for-fun, Up to 100m)

Sann till sina siffror  |  Neutron Detour

Fantastisk disc ,sann till sina siffror. Myskastar man den med lite hyzer så går den som en laser, ger man den lite mer tryck så spelar den sina -2 med en fin utdragen turn

5

5

-2

1

2024-06-23

4 of 5. Andreas Hellström, Mölnlycke (Play-for-fun, Up to 100m)

Given plats i väskan  |  K1 Nord

Tycker Nord spelar precis som den skall. Går att trycka ganska långt och rakt om man vill men den spelar ändå med påtaglig fade. Hittar tillbaks fint om man lägger den på anhyzer. Personligen gillar jag den inte så mycket i forehand då jag tycker beaden på undersidan lägger sig bökigt i tumvecket

5

4

0

3

2024-06-23

4 of 5. Andreas Hellström, Mölnlycke (Play-for-fun, Up to 100m)

Används varje runda  |  K1 Kaxe (retooled)

Nya Kaxen är riktigt mysig. Som nyare spelare så har jag inte samlat på mig jättemycket erfarenhet av gamla Kaxe och Z men från det lilla jag spelat med dom så tycker jag denna känns mycket mer pålitlig. Den är något flippig ibland, någon med snabb arm skulle nog få mer turn än fade på den

6

5

-1

2

2024-06-23

5 of 5. Andreas Hellström, Mölnlycke (Play-for-fun, Up to 100m)

Laser  |  Total Eclipse Proxy - Special Edition

Gillar man MVP/Axiom så skall man ha en Proxy som kastputter helt klart. Stabil i alla väder och går spikrakt med väldigt liten fade som mest. Glow plasten känns något halkig men oftast inget som påverkar kastet, Neutron otrolig skön

3

3

0

0.5

2024-06-14

5 of 5. Ecke, Öland (Competing Locally, over 135m)

Oerhört lättplacerad disc.  |  Proton Tesla - Simon Lizotte

Ligger skönt i handen, och är väldigt lätt kastad. Jag tar inte i max, kanske 75% och den går spikrakt ungefär 100m sen avslutar den sista biten lätt hyzer, använder den till tighta raka hål på upp till 120m. Recension gäller tesla i fission-plast.

9

6

0

1

2024-06-10

5 of 5. Christoffer Sundqvist, Solna (Competing Locally, over 135m)  Discsport

Fantastisk sko för mer än bara discgolf  |  Vivobarefoot Primus Trail III All Weather FG

Jag började använda Vivobarefoots skor för 2 år sen inom discgolfen och var lite osäker på förhand då jag haft långvariga problem med fötter och rygg men redan första rundan älskade jag hur de kändes på banan. Allt eftersom skaffade jag fler Vivo-skor som jag använde även till vardags och på gymmet där jag idag majoriteten av tiden använder Vivos oavsett vad jag gör. Med tiden så har mina problem med fötterna försvunnit och jag tror dessa skor har en stor del i det. Senast in var dessa Trail III All Weather som jag också är toknöjd med några extra plus i kanten. Att de är lätt vattentåliga och tål att man trampar i pölar utan att det direkt läcker in massa vatten är verkligen uppskattat! De erbjuder den vanliga komforten Vivos skor erbjuder och FG-sulan ger ett bra grepp i de flesta väder, ska man tävla i regn på bana med gräs skulle jag rekommendera deras SG-modell(lite djupare spår på sulan). Att slippa knyta snören varje gång utan man bara spänner åt dem är också något jag verkligen uppskattar! För mig personligen och de vänner som använder Vivos skor har vi alla valt en storlek som är mindre än det vi brukar använda då dessa har rätt bra utrymme för fötterna. Vanligtvis brukar jag ha strl 44 men har i dessa kört strl 43 och de är inte det minsta tighta.

2024-06-07

4 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Good for low power shots or rollers.  |  Star Roadrunner Gregg Barsby

I got this in white 175 gram. It is verynice quality overall, nice plastic/ smooth edges, grippy but stille kind of firm/stiff. as new It is not as understable as the fligth numbers indicate. when thrown with 50-60% power on hyzer, it flips up to flat and glide for 95-105 meters. if thrown flat with 80% power or above it will turn in to a roller.

9

5

-2

1

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Pålitlig  |  Opto Anchor

Överstabil mid som alltid har en pålitlig fade på slutet, även i motvind. Aningen djup för forehand i mitt tycke men väldigt skön på backhand

5

4

0

3

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Stabil  |  Opto-X Ballista Pro Albert Tamm

Denna run av ballista pros är stabilare än både stock run och Jakob Semerad ballista pro. Därmed är den ett perfekt att ha för långa hyzers men även för distanskast i vind. Rekommenderas!

14

5

0

3

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Enforcer light  |  Enforcer Lucid Ice Orbit

Letar du efter en enforcer som inte är riktigt lika stabil som till exempel Wysockis signatur så är det denna du söker. Bra glid men ändå en pålitlig fade.

12

5

0

3

2024-06-03

5 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

This disc keeps flying  |  S-Line DD3

The DD3 S-line is a really great distance driver. when it is new it is stabel/ straight with a moderate fade. when beat in it flips up very easy and can be used for some long turnover shots, but without burning over (it pans out really smooth).

12

5

-1

2

2024-06-03

5 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

High quality  |  European Birdies Waffle Towel

This waffle towel are a towel of top quality and the size is perfect in my opinion not to big but still have at high "disc drying capacity".

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Bästa!  |  Zero Medium Pure

Finns en anledning till att Kristin Tattar puttar med denna! Rak, pålitlig och otroligt skön plast! Så är du osäker på vad du ska putta med så bör du testa pure! Vid kast är den till en början spikrak för att sedan bli flippig när den är inspelad

3

3

-1

1

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Workhorse  |  Lucid EMac Truth

Väldigt rak disc som håller den linjen du lägger den på! Otroligt användbar på många banor men framförallt på skogsbanor.

5

5

0

2

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Brutal  |  Felon Lucid Ice Glimmer Ricky Wysocki

Detta är den mest överstabila felon som jag kastat och jag har testat många kan jag säga! Den dumpar alltid och flyger inte särskilt långt. Perfekt för pålitliga hyzers och överstabila flexkast. Den äter motvindar till frukost!

9

3

1

5

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Rak  |  Felon Orbit Lucid Moonshine

Väldigt lik raptor eye felon. Mycket glid för att vara en felon och trycker man på den så flyger den rakt länge för att sedan ha en liten fade. Plasten är otroligt skön! Lite åt det mjukare hållet

9

4

0

3

2024-06-03

5 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

One of the best approach disc if not the best.  |  Zone Putter Line

I think the Zone i putter line plastics is very underestimated. Out of the box it has plenty of stability, and after some rounds it begins fly more straigt. I use it for forhand upshots in the range of 45-60 meter and backhand drives/ upshots for 65-80 meter. The only disavnage is that the don't last for many years, but the are pretty cheap.

4

3.5

0

2

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Flippig  |  Queen Tournament Orbit

Perfekt disc för nybörjare som vill ha lite längd. Visst discen är rätt snabb men även med en lägre armspeed kan man få fina lång s-kurvor med en queen! Även en bra rollerdisc för mer avancerade spelare

14

6

-4

2

2024-06-03

4 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Nice catch disc, good for kids  |  Reflyer 110g Fastback Frisbee

Simply just a fun catch disc, good for warm up before a disc golf round, and even better to play catch with friends and kids. For warm up a 140 grams version might have even better.

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Överstabil  |  Big Z Venom

Vad mer kan man säga än att det är en bra disc för hyzerbombs och för motvindskast. Ligger skönt i handen både för fh och bh

13

5

0

3

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Bra balans  |  Supreme Orbit General - Sockibomb

För spelare som kastar under 120 meter kommer denna fungera som en pålitlig överstabil driver. För spelare över 120 meter är den perfekt för långa raka drives med fade på slutet. Den flyger som en inspelad enforcer med undantaget att den flyger 10-15 meter längre

12

5

0

3

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

För bra!  |  K3 Berg

Ibland känns det nästan som fusk att kasta berg. Den är så förlåtande och har en otroligt neutral flygbana. Den landar mjukt och skippar sällan iväg. Perfekt för korta inspel och drives, både fh och bh

1

1

0

1

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Spikrak  |  Gatekeeper VIP

Gatekeepern känns som en disc som gått lite under radarn. Jag är inte säker på varför för discen i sig är superskön. Den har ingen bead och är lagom grund, flygbanan är otroligt rak och glidet går att matcha med alla de längst flygande middarna!

5

5

0

2

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Bra för nybörjare  |  Opto Diamond

Är du ny i sporten och letar efter en bra disc att börja med? Isf är denna perfekt för dig! Utan att kasta särskilt hårt så får diamonden en fin flight men väldigt bra glid!

8

6

-3

1

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Nybörjarnas nybörjardisc!  |  Opto Pearl

Perfekt för dig som aldrig kastat innan, utan mycket effort kan man få denna disc att flyga väldigt fint! Rekommenderas!

4

6

-4

0

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Glide for days  |  Star Shryke

Slutade shryken nånsin att glida? Jag tror inte det! Kastar du runt 100-120 kommer denna discen vara det som får dig att spräcka 130 taket! Rekommenderas starkt!

13

6

-2

2

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Lik p2  |  Sense Faith

Upplever att discen har snarlik profil och flight som discmanias kända p2! Så är du en trilogyspelare som letar efter en lagom djup, lagom överstabil puttputter så har du kommit rätt.

2

3

0

2

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

ÖVERSTABIL!  |  Neo Mutant

Jösses, denna disc bryr sig inte om någon vind! Den kommer alltid att fadea hårt oavsett vinkel du släpper den på och oavsett vind. Profilen är speciell då den inte har några runda kanter så känslan av discen i handen kanske inte faller alla i smaken men testa o se för dig själv.

5

2

0

5

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Understabil  |  BioGold Ballista Pro

Ballista pros går långt! Det är ett faktum. Just denna är markant flippigare än andra som jag har testat. Troligtvis för att det är biogold plasten. Däremot har den också mer glid så i lite medvind är det den längst flygande ballistan för mig. Motvind tål den inte dock

14

6

-2

2

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Harp  |  BT Hard Harp

Superskön för fh tack vare den hårda plasten. Väldigt platt profil och överstabil flight. Spelas in lite snabbare än andra plaster men blev ändå förvånad över hur länge den behöll harpans karaktäristiska stabilitet!

4

3

0

3

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Går långt!  |  S-Line DD3

Discmanias mest omtyckta driver! Skön plast, skön profil men framförallt en skön flight! För mer avancerade spelare kommer det vara den disc som går längst i bagen och för nybörjare fungerar den utmärkt som en överstabil driver

12

5

-1

3

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Warship  |  Warship VIP

Denna disc flyger lika långt som en fairway men känns som en mid i handen. Riktigt bra glid. Däremot är den väldigt känslig mot vind. Annars perfekt för långsamma turnovers eller raka hyzerflips

5

6

-1

1

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Platt och överstabil  |  Justice BioFuzion

Biofuzion justice är väldigt platt och väldigt överstabil vilket framförallt gör den till en trevlig forehanddisc. Den klarar väldigt mycket torque så vill du ha en förlåtande disc som du kan lite på är det en biofuzion justice!

5

1

0.5

4

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Älskar den!  |  DX Condor

Betydligt större diameter än en vanlig disc men är så rolig att kasta! Den flyger väldigt sakta men ändå hyfsat långt! Skulle kanske inte använda den under en tävling men är en perfekt disc att köra catch med som uppvärmning!

3

5

0

2

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

D-line fd  |  D-Line Flex 2 Glow FD - Barstamp

Detta var den första discen som jag fick en riktigt fin och lång s-kurva med när jag började att kasta. Fd är en väldigt rak disc men i d-line plasten blir den snabbt flippig vilket gör den perfekt för nybörjare eller för utilitykast!

7

6

-3

1

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Trust  |  Grand Trust

Namnet kunde inte vara mer klockrent. Detta är en riktig workhorse mid som håller den linjen du lägger den på! Upplever också att den håller upp bra i motvind

5

5

0

2

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Magisk!  |  VIP Moonshine Harp - Ricky Wysocki

Denna harpa är precis så som en harpa ska vara! Väldigt överstabil, väldigt platt och väldigt vindtålig! Fungerar lika bra på fh som bh! Rekommenderar denna om du vill ha en riktigt stabil harpa

4

3

0

3

2024-06-03

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Klassiker!  |  DX Roc

Roc! Vart ska man börja? Alla tiders disc, den är lika bra nu som när den kom ut på 80-talet. En inspelad roc har en av de finaste och mest neutrala flight jag sett. Rekommenderar starkt!

4

4

0

2

2024-06-03

3 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Understabil  |  Opto Bolt

Väldigt understabil disc som går långt. Passar bäst för nybörjare men kan funka som rollerdisc för mer avancerade spelare.

13

6

-4

2

2024-06-03

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing National, over 135m)

Hyzerflip  |  Fuzion-X Burst Maverick - Zach Melton

Väldigt trevlig disc! För nybörjare kommer man få en väldigt rak flight medans den är en perfekt disc för lugna hyzerflips om man är lite mer avancerad.

7

5

-2

2

2024-06-02

5 of 5. Anders Lyrsten, Kalmar (Play-for-fun, Up to 100m)

Prisvärd mix, om du inte är kräsen för det visuell  |  X-Out 7-Pack

Förstod inte riktigt att det var "andrahandssortering" då alla discar har lite felprint över sig, men gör mig absolut ingenting! Men kan vara bra för andra lite mer kräsna att veta :) Grymma discar som flyger bra oavsett det visuella! Fick i mitt paket: GULD, KRUT, LOTS, JÄRN, REKO, BERG, RASK så ett värde av 1333 om jag köpt de enskilt. Bra mix från long, mid och short range. Fick även med en gåva på köpet i form av en handduk att torka av discarna med en blöt dag, bonuspoäng för det!

2024-05-31

5 of 5. Tomas, Göteborg (Play-for-fun, 100-135m)

Fantastic disc  |  Neutron Ohm

MVP Putter/Approach discs are known for their long range but the Ohm is in a class of its own. Its increased stability over the Watt allows me to put bit more power on it. I throw it as far as a Hex but with more height, so requires a higher ceiling. Its more wind and torque resistent then an Envy but has slightly less fade. Similarly to the Watt it holds any line you put it on very well, obviously fighting out at the end of a turnover bit more then the Watt. Very true to the numbers. Most likely MVPs most underrated disc.

2

5

0

1

2024-05-31

5 of 5. Henke Discsport People , Frövi (Competing Locally, 100-135m)

Bästa putter som finns  |  Judge Classic Blend

Älskar denna putter, den flyger fint och rakt. Ge den spinn så är den som en pil i luften mot korg. Kör Classic Blend som putt putter, men kör även med Classic Hybrid och Lucid Confetti som kast putter. Grymma discar som jag verkligen rekommendera.

2024-05-31

5 of 5. Garderåby, Stockholm (Competing Locally, 100-135m)

Buzzz  |  Z Buzzz Misprint

Best mid in my opinion for 50-90m straight. Good to starter disc

2024-05-28

5 of 5. Martin Rämö, Helsingborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Justice For All  |  Justice Lucid

Den perfekta discen för en 1 disc runda, möjligen mer så för en forehand dominant spelare än nån på backhand. Även inspel och puttar när det blåser är den guld för. Den enda midrangen i min bag. Hoppas man snart pressar fler i Lucid-plasten så att alla kan ha en i sin bag.

5

3

0

4

2024-05-26

3 of 5. Sebastian , Enviken (Play-for-fun, 100-135m)

Vet inte  |  K1 Grym

Kommer inte överens med den. Köpte den för 2år sen, den bara flippar över vid flat release och kommer aldrig tillbaka. Köpte en Grym X därefter. Den gick bättre, men känns ändå opålitlig. Men gillar verkligen hur dom känns i handen. Ska ge den en ny chans nu i sommar. Efter att ha läst alla andras recensioner här blev jag fundersam, gör kanske något fel. Ser även att dom har ändrat från turn -1 till -2 vilket är mer likt verkligheten.

13

5

-2.5

1

2024-05-22

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Pålitlig rak distansdriver!  |  K1 Vass

Påminner mycket om Grace tycker jag. Något snabbare. Jag har kastat två olika Vass och båda flyger rakt för mig. För ovanlighetens skull, när det gäller Kastaplast, så tycker jag inte att den är mer understabil än vad siffrorna antyder. Snarare tvärt om - även om det är mycket lite. Mycket bra!

12

5

-1

2

2024-05-22

4 of 5. Jim Elias Wahlström, Linköping (Competing Locally, over 135m)

Galet understabil men skön plast för greppet  |  Elasto Tursas

Flippar sönder. Säkert jättebra för nybörjare men inte alls vad jag förväntade mig då jag ville ha en ersättare till min tidigare tursas. Den här plasten har snarare en turn på -3 till -4 medan min förra som var av tournament plast(som inte längre produceras) faktiskt höll turnovern. Plasten i sig är väldigt "grippy" och mjuk vilket ger ett skönt och konsekvent grepp. Inget för mig men som sagt är det nog perfekt för yngre/äldre nybörjare.

5

5

-3

1

2024-05-20

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

En riktig glidare  |  Star Mamba

Jag är lite tudelad hur jag ska betygsätta den. Siffrorna är helt fel ute men det är en fantastiskt skön disk i handen. Den flyger snabbt och har väldigt mycket glid! Min väger 175 gram och är ganska rak skulle jag säga. Absolut ingen "out-of-the-box-roller" för mig utan håller den linje som den läggs på. Trycker man till ordentligt så kanske den flippar upp lite, går rakt och sedan landar. Påminner mycket om min inspelade Grace på 173 gram.

11

7

-1.5

2

2024-05-13

5 of 5. Oliver Claesson, Alingsås (Play-for-fun, 100-135m)

Den har allt  |  Latitude 64 DG Luxury E4 Backpack

Jag är mycket nöjd med min väska den har plats för en hel del discar och plats för allt annat som man kan råka ha med sig till banan hade vid ett tillfälle 2st hoodies plånbok, nycklar, snusdosa, handduk, whalesack, och 2 liter vatten i väskan och det fanns plats kvar. Den står även stabilt när du ställer ner den. Hade min luxury bag gått sönder här och nu hade jag beställt en ny direkt

2024-05-10

5 of 5. PJ, Ramlösa (Play-for-fun, Up to 100m)

Min favoritdisc  |  Z Sol Paige Pierce

Efter 2 års spelande hittade jag Sol. Banan jag spelar på har korta hål 50-70 meter och där är Sol sjukt användbar. Kan kasta den platt och få den turna jämt till höger. Eller lägga den på en riktig anhyzer så följer den en snäv högersväng runt. Ska jag rakt fram hyzerflippar jag. Rekommenderar den för alla!

4

5

-3

1

2024-04-28

5 of 5. Ole, Karmøy (Play-for-fun, 100-135m)

Fornøyd, men hadde håpet på 1 el. 2 Glow  |  X-Out 7-Pack

Veldig fornøyd med min mystery box. Variert utvalg med både putter, approach, mid, fwy driver, og driver. Tommel opp for at jeg fikk lov å be om fargepalett :-) Veldig fine discer til tross for x-out. Hadde dog håpt på 1 eller 2 Glow etter å ha sett andre få dette - mulig det ikke ble med fordi jeg spurte om spesifikke farger. Likevel fornøyd! Kan nok anbefales for nybegynnere også, da discene var veldig varierte, og flere som passer for nye folk.

2024-04-27

5 of 5. Oskar, Göteborg (Competing Locally, 100-135m)

Perfektion  |  Grand Hope

Discen jag använder till säkert 90% av alla kast, förutom när jag puttar. Går rakt och långt och hyfsat lätt att manipulera (om än inte lika lätt som säg en Fuse). Den har ersatt både min kasta-putter och min neutrala mid. Ligger otroligt skönt i handen!

2

3

0

1

2024-04-24

2 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

BEEF  |  K1 Nord First Run

Riktigt stabil på backhand men jag har svårt att kasta den forehand som annars är vad jag föredrar. Får inte den att flyga som jag vill alls. på forhand. Backhand är den väldigt stabil. En del tycker den flyger som en vanlig stabil mid men de två jag kastat är riktigt överstabila. Något stabilare än Buzzz OS. Inte mycket glid och går inte många meter längre än min Berg - om ens det.

5

2

0

3

2024-04-22

5 of 5. Carl Norrmén, Örebro (Play-for-fun, 100-135m)

Rak  |  Grand Trust

spikrak 100 meter med eventullt lite turn beroende på vind. favvo midrange

5

5

0

2

2024-04-17

5 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Nice driver for "easy" S curves  |  Halo Star Beast

I mainly use this for flat s curves shots, where i have to go around some obstacles and continue under a low ceiling.

10

5

-1

2

2024-04-17

5 of 5. Kristian R, Skurup (Play-for-fun, Up to 100m)

Mer understabil än flight numbers säger  |  Opto AIR Havoc

Jag kastar bara 100-110m och tidigare var min favorit distance driver Bolt. Nu har den blivit för flippig för mig. Havoc köpte jag visserligen för att ha som forehand-disc, men den visade sig bli en bra ersättare för Bolt för backhands istället. Havoc, för mig, gör en ganska vid s-kurva och är betydligt mer understabil än flight numbers säger. Väldigt lättkastad för mig som nybörjare :-)

13

6

-2

1

2024-04-17

5 of 5. Kristian R, Skurup (Play-for-fun, Up to 100m)

En fantastisk disc!  |  Grand Brave

Jag älskar verkligen Brave, och blir återigen förvånad över hur Lat64 har satt flight numbers på sina discar. Jag har spelat knappt ett år, och kastar max 100-110m. Jag köpte Brave för att t.ex. River är alldeles för flippig för mig, som ett alternativ till Saint för kortare avstånd. Jag upplever dock Brave som mycket mer en lillebror till Grace när det gäller avstånd och s-kurva. Otroligt lättkastad disc med enormt glid :-)

9

6

-1

1

2024-04-17

5 of 5. Kristian R, Skurup (Play-for-fun, Up to 100m)

Fantastisk driver!  |  Grand Grace

Subtil s-kurva (jämför med t.ex. Havoc vars s-kurva är mycket större) och väldigt bra längd för mig som kastar runt 100-110m. Grand-plasten är riktigt skön att greppa, och Grace har ett grymt glid vilket jag verkligen gillar :-) Jag upplever den här varianten klart mer understabil än Grace "Kristin Tattar World Champion 2023".

11

6

-2

2

2024-04-17

5 of 5. Kristian R, Skurup (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt disc när man vuxit ur Fuse  |  Apollo Chrome

När jag började spela för knappt ett år sedan var Lat64 Fuse min absoluta favorit. Nu, när jag kastar uppåt 110m som max med distance driver är Fuse alldeles för flippig när man tar i lite. Jag var på jakt efter en disc som var något mindre stabil än Lat64 Trust, och här är Apollo Chrome helt perfekt! Jag kan bomba på rejält med den här så att den går spikrakt, med en lätt fade i slutet. Helt perfekt :-)

5

6

-1

2

2024-04-12

5 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

If thrown flat it holds a straigth line for almost  |  Halo Star Roc3

This is my new go to midrange in windy conditions or if i want to be sure it dosen't turn. If thrown flat it holds a straigth line for almost 90% of it's fligth and then have a predictablae but smooth fade.

5

4

0

2

2024-04-12

4 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Nice starter set, with good variation in discs.  |  Evolution Starter Set

I started playing disc golf after i got two of these. The starter set contains what you need to get started and have a fun experiences. The only metions i have, is that the GEO plastic these discs are made off is not so dureble, witch means it will get beeten in quickly if thrown in areares where there are chanses that you may hit asfalt or compacted gravel.

2024-04-12

4 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Nice Fairway driver for turn over shots  |  Supreme Escape

First of all Supreme plastic is amazing! I got this Supreme Escape in pink 169g, and it has less stability compared to other variations of Escape i have. I bag it as mu understable fairway driver witch i use for long turnover shots, or controlled hyzer flips to hit gaps without having to powering op.

9

5

-2

1

2024-04-12

4 of 5. Anders Lejon, Skogstorp (Competing Locally, 100-135m)

Märklig disc  |  Grand Strive

Marknadsförs som 13, 5, -1, 3 vilket inte skiljer mycket från den mest kända driver som någonsin producerats - Innova Destroyer. Flyger den någorlunda likt en Destroyer då? Inte alls... Lat 64 har enligt mig och många fler varit det företag som varit mest sann gällande "flight numbers" men i detta fall har det blivit väldigt fel. Skulle säga att 13, 5, -3, 1 stämmer bättre och min misstanke är att prototypen flög mer likt siffrorna som står på discen nu när den släpps officiellt. Fyller den ändå någon funktion? Ja, i medvind eller som "max distance" disc på hål där det finns mycket bred fairway för den turnar extremt mycket. Faktiskt mer än mina tre Hades jag äger... Köptes som en riktig forehand-bombare men det är helt omöjligt. Den tål nästan ingenting och är ej "torque resistant" som de säger borta i amerikat. Vi får se om den fyller en flippig plats i bagen eller om det blir skam-lådan.

13

5

-3

1

2024-04-11

4 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Good for Hyzer flips, and straigth shots  |  S-Line CD1

Got my CD1 in S-line (Yellow 174g). It flyes very nice and flips up to flat very easy and holds a straigt fligth for very long and have a smooth fade in the end. Can be uses for smooth forhand shots aswell.

9

5

-1

1

2024-04-11

5 of 5. Jonas Madsen, Virum (Competing Locally, 100-135m)

Good for Hyzer flips, and smooth anhyzer lines  |  Halo Star Mako3

Flips up to flat pretty easy and holds a straigth flight and ends flat. if thrown on anhyzer i holds the line, without burning over. under calm conditions this is my go to midrange for drives and upshots between 65 and 80 meters.

5

5

0

0

2024-03-27

5 of 5. Simgard, Varberg (Competing Locally, Up to 100m)

Perfekt för någon som hellre letar discar i skogen  |  Surprise Box Mini

Jag gav dem lite information om hur jag är som spelare och de anpassade valen väldigt bra. Jag fick discar jag aldrig hade valt själv men som allihop hamnade i väskan. Roligt vis att utforska nya discar och samtidigt fräscha upp sitt spel på banan. Perfekt för någon som hellre letar discar i skogen än på nätet.

2024-03-20

5 of 5. Erik Tjessem, Sandnes (Competing Locally, Up to 100m)

Fantasdisk!  |  Plasma Entropy

Jeg har prøvd alle diskene på markedet som har stats 4 3 0 3, og dette er helt klart den beste jeg har prøvd. Og ikke minst, så ser den veldig fin ut. Andbefales til alle.

4

4

0

2

2024-03-11

4 of 5. Claes-Jörgen Anders Söderholm, Torsby (Competing Locally, Up to 100m)  Kastaplast

HIVA  |  Kastaplast Hiva Messenger Bag

Perfekt väska för 7-10 discar, vattenflaska och lite handukar om du lämnar din laptop hemma. Snygg, smidig och lagom när du går en snabb 9 hålsrunda. På varma dagar blir det skönt att slippa svettig rygg med en ryggsäck. Etsätter såklart inte en ryggsäck men ett givet komplement för sköna rundor med färre discar som kan vara en bra utmananing!

2024-03-06

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rakt ner i bagen!  |  Grand Brave

Tyvärr så måste jag nu ladda upp med ytterligare en mold i bagen. Tycker siffrorna stämmer in väldigt bra med denna. Perfekt komplement till Explorer. Jag kastar Stig och jag tycker den flyger ganska likt. Denna har dock något mer fade på slutet och ytterligare 5-10 meter i längd. Riktigt bra jobbat med denna disk!

7

7

-1

2

2024-02-28

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Överstabil Driver  |  Neutron Time-Lapse

Detta är en stabil driver som inte flippar upp för mig (kastar 120m) Köpte en i gul färg och den är stabilast av de jag har ( stabil till "flippigast" gul, blå ,rosa/lila. Flykten är pushande men överstabil. rosa kan jag få att flippa upp lite . skön plast och disc för övrigt

12

5

-1

3

2024-02-28

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

superskön stabil midrange  |  Prism Neutron Pyro - Blank

Väldigt skön och stabil midrange. funkar bra för flex linjer eller hårt och flat med en pålitlig fade. Super skön plast och funkar jättebra både för forehand som backhand. bara av de få kasten jag gjort med den så har den blivit en favorit bland mina midranges

5

4

0

2.5

2024-02-28

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

meathook fairway  |  Fission Fireball

När du behöver en disc som inte flippar eller som du vill kunna flexa så är detta discen för dig. Den här är en meathook av en disc. Den kommer alltid tillbaka. Väldigt skön för forehand (platt som en pannkaka) Du kan köra flexlinjer i motvind och denna klarar av det . Bra utility disc

9

3.5

0

3.5

2024-02-28

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

neutral fairway  |  Neutron Insanity Cosmic

För mig så var detta ett perfekt tillägg i mina forehand discar. Den hyzer flippar till flat kanske en liten s kurva och kommer tillbaka. Flat så får du ge den lite höjd så får du en fin lång s kurva . Väldigt platt profil perfekt för forehand.

9

5

-2

1.5

2024-02-28

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Bra mid/fairway  |  Fission Crave

Denna disc har en neutral flykt. Väldigt bekväm i handen. köpte min i lite lägre vikt(160g) men har fortfarande stabilitet kvar så den inte blir en roller. En bra disc när du vill ha midrange flykt men mer distans. kastar denna 10-15 m längre än mina raka/neutrala midranges

6.5

5

-1

1

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

bra nybörjar disc  |  Origio Tursas

Trusas är en väldigt understabil midrange med mycket glid. i denna plasten speciellt så spelas den in snabbt. den är perfekt för turnovers eller 50% kast med mycket hyzer så får man den och flippa till flat och kanske lite drift. Denna är perfekt för nya spelare då den är lättkastad !

5

5

-3

0

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

grym fairway driver  |  C-Line FD1

Fd1 är en rak till stabil FD. Den håller alla vinklar man lägger den på. Den är mer pålitlig i vind jämfört med skywalker (casey white fd1) Funkar bra på öppna hål som skogshål.

7

5

0

2

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Pålitlig midrange  |  ESP Wasp Chris Dickerson

Behöver man en midrange som är snäppet stabilare än en buzzz så är detta den discen. Jag kan kasta denna hårt och flat och den håller rakt med en pålitlig fade. Esp swirlsen på dessa discar var ju också magiska !

5

3

0

2

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

stabil putter  |  Proflex P Model S

Denna putter är rak/stabil. Man kan ta i utan att den flippar över vilket jag gillade med den. Men ingen meathook , utan en pålitlig fade. Bra glid också så den flyger långt.

3

5

0

2

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Hyzerflip putter  |  Proflex P Model US+

Denna discen var otrolig på att kasta turnovers med. Den har massa glid och kastar man den hårt flat/lite anhyzer så flyger den fint till höger hela vägen. Den dumpar inte utan glider väldigt fint. Funkar galant till kortare par 3 som kräver raka kast. bara lägga lite hyzer så flippar den till flat och håller rakt. Skön handkänsla också !

3

5

-1

1

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Bra putter  |  Rainmaker Color Glow D-Line Flex 3 - Eagle Mcmahon

Rainmaker är den bra putter som hamnar emellan p1 och p2, Rak putter som inte flippar som ny. Om du tycker att P2 är lite för djup men gillar flykten så skulle jag passa på att testa denna !

2

3

0

0.5

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Väldigt rak midrange  |  Midnight Prowl 2 - Kyle Klein (Meta Origin)

Väldigt rak midrange! Kan kastas på lite hyzer och den flippar till flat och går rakt. Väldigt Bra glid ! Jättebra disc i skogen där man behöver träffa små gaps!

5

6

-1

1

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Forehand disc!  |  S-Line DD1

En av de bättre forehand discar jag kastat. Flat uppepå så väldigt bekväm. Den har mer stabilitet än dd3 i s-line. Så kastar man den flat så håller den flat 70% av tiden och ger en stabil fade. Med den mindre rimmen(11 speed) så är den också lite bekvämare för mig i handen. Mycket fin disc , kan rekommendera !

11

5

-1

2

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

bra disc  |  Special Blend S-Line Vanguard - Kyle Klein

Väldigt rak fairway driver. Kan kastas hårt men håller sig på en rak linje. Funkar bra när man vill kasta långt men vill hålla sig mitt banan. Väldigt bekväm disc i handen och plasten är väldigt skön också.

9

5

0

2

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

bra putter  |  Roach Bro-D Swirl

Bra rak putter, Ganska grund i profilen vilket passar perfekt till mig . Plasten kan vara aningen hal till vintern men är bra på våren/sommaren då man har lite varmare händer.

2

4

0

1

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Understabil putter  |  Electron Spin

Spin är en väldigt understabil putter. Behöver du en disc som håller anhyzers eller flippar över till turnovers så skulle jag rekommendera denna. Den flippar över till en svepande anhyzer från ett hyzerkast. bra disc i skogen när man kanske inte kan få mycket fart och behöver kasta standstill.

2.5

4

-2

0

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Stabilare teebird  |  VIP ICE Bear - First Run

Detta är en snabbare /stabilare teebird eller liknande disc(7502) den klarar av forehandkast utan att flippa för mycket och har en bra pålitlig fade. Bevkäm för både forehand och backhandkast .

8

6

-0.5

2.5

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

grym nybörjar driver  |  VIP Underworld

En disc med bra glid och super enkel att hyzer flippa . Även att kasta turnovers med denna disc är enkelt. Den har ändå lite stabilitet i slutet så den inte blir en roller (om man kastar den i rätt vinkel såklart) nybörjarvänlig disc! grym i tighta skogsbanor.

7

6

-3

1

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Stabilare zones  |  Discraft Battle Pack

Dessa zones var aningen stabilare än vanliga zones. Dessa kändes också bekvämare för forehand kast med både ringer top och banger top. Man fick bättre grepp om discen. Den stabilare av de två skulle ja säga är ringer top . Banger kändes som den hade en lite mjukare fade medans Ringer var lite mera dumpande.

2024-02-26

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Fin rosa färg  |  iDye Poly

Funkade perfekt för hotdip . Körde i en stekpanna med varmtvatten och blandade i färgen så att allt löste upp sig. Färgen var precis som jag tänkte att den skulle vara. En bra Rosa ton

2024-02-25

5 of 5. Staffanh, Sundbyberg (Competing Locally, Up to 100m)

Stabil  |  K1 Berg X Black Edition

Har en Black Gold. Men har inte kastat den än. Den tar jag nog fram i sommar ????

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Smidig och bra korg  |  DISCatcher Traveler

Väldigt smidig korg ifall man vill ta med sig ut på fielden eller ut i skogen för att göra egna hål. Enkel och bära och smidig att öppna upp. Bra kvalitet på korgen också. Så det är bra pris på en bra korg!